Brui­loft

Trouw­ce­re­mo­nie

Trou­wen aan het wa­ter in Rot­ter­dam

Trouwen aan het water is een droom die uitkomt voor veel bruidsparen. Bij Lommerrijk trouwen jullie onder de oude kastanjebomen, met uitzicht op de Bergse Plas. Of geef elkaar het ja-woord in de Terraszaal, met eigen terras aan het water. De 6 verschillende ruimten bieden verschillende mogelijkheden voor de rest van jullie trouwdag. 

Lommerrijk is een officiële trouwlocatie van de gemeente Rotterdam. Elke dag van de week kunnen jullie bij ons trouwen van 12.00 tot 18.00 uur.

Weten jullie al hoe jullie trouwceremonie eruit ziet? Persoonlijk of plechtig. Romantisch of modern. Wij voeren jullie plannen uit en maken van jullie trouwceremonie een onvergetelijk moment.

scroll

Huwelijksceremonie

Elke dag van de week

Ma t/m Vrij    Binnen   12 - 18 u               350,-       
                Buiten    12 - 18 u               475,-

Za & Zo        Binnen   12 - 18 u               450,-       
                Buiten    12 - 18 u               575,-

Genoemde prijzen gelden alleen in combinatie met een diner, receptie of feestavond binnen Lommerrijk en zijn exclusief trouwambtenaar.
Tevens is het mogelijk op een feestdag of in de ochtend en avond te trouwen, wij informeren u graag over de kosten hiervan.

Vanaf 350,-

Keurmerk Trouwen

Betrouwbaar, professioneel en innovatief: dat mogen jullie van ons verwachten. We dragen namelijk het Keurmerk Trouwen. Dit keurmerk wordt uitgegeven door de Nederlandse Trouwbranche Organisatie (NTBO).

Zank You
Over mij bij Zankyou

Trouwbeleving
Trouwbeleving

Ik help u graag verder!

- Esmée Rath

Wensen jullie een persoonlijke afspraak met ons?

Vul dan hier het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jullie op!

Wat anderen van de bruiloft activiteiten vinden

Reviews
0 /10

Wij hebben super genoten! In 1 woord geweldig! Onze complimenten hiervoor, iedereen heeft genoten..Ook onze complimenten aan de bediening die hebben t ook voortreffelijk gedaan! Het was geslaagd. Esmee ook onze dank aan jou natuurlijk.

We zijn nu op huwelijksreis en genieten..Als er nog een feest in de toekomst is dan komen we zeker weer bij jullie!

Groetjes van Petra en Arty Cairo

Bruidspaar Cairo
0 /10

Op 15 juli zijn wij bij jullie getrouwd. Een prachtige locatie. Door de verschillende ruimten zijn er verschillende mogelijkheden en daar hebben wij goed gebruik van gemaakt. Getrouwd in de Terraszaal, toost en taart in de Bergse Plaszaal, diner in de Pergolazaal en ons feest was in de Tivolizaal. De taart was mooi en het eten erg lekker. Het personeel is zeer vreindelijk! Wij hebben een fantastische dag gehad!

Caroline van der Zwan-Mom, 15 juli 2017
0 /10

Wij willen jullie bedanken voor onze geweldige huwelijksdag! Het was echt perfect!

Shannen en Quint van Scheijen, 26 mei 2017
0 /10

Bedankt, super personeel van Lommerrijk voor jullie grote aandeel aan onze trouwdag gisteren! Het was boven elke verwachting!

Margriet Verboom-Verwey
0 /10

Het was een super dag we hebben echt genoten alles liep lekker we hoefde zelf nergens aan te denken echt gewoon super.

Anita Carlier, 1 september 2017
0 /10

Lommerrijk is een geweldige locatie om te trouwen. De offerte traject verliep goed en we werd altijd snel en duidelijk gereageerd op vragen. Er is bijna geen minpunt te benoemen. We hadden alleen wel liever dat we over bepaalde zaken meer zekerheid willen hebben, zoals eerdere beschikbaarheid van de zalen ivm versiering op dag zelf.

Bruidspaar H.Lam-Tang, 20 maart 2017
0 /10

22 juli 2016 hebben wij in Lommerijk ons dinner en trouwfeest gehouden. Het personeel hielp ons met alles. Onze gasten waren vol lof over de locatie. Het was in 1 woord Perfect!??

Sebastiaan Barmentlo
0 /10

Lommerrijk is een geweldige locatie waar we vanaf we aankwamen verliefd op werden. Alles wat mogelijk wat e graag wilde waar andere locaties wat moeilijk over deden. Niks was te gek wat ik vroeg. Als bruid ben je vaak nerveus en heb je weer vragen over iets wat je waarschijnlijk al gevraagd had. Esmee die onze contactpersoon was heeft overal antwoord op gegeven en was erg geduldig en behulpzaam. Toplocatie!!

Chantal Houtstra-Mercelina
0 /10

Top dag gehad hier! Alle voorbereidingen gingen soepel & snel. Dag zelf was tot in de puntjes geregeld, alle wensen zijn aan voldaan, goede bediening, vriendelijk personeel! Goede prijs! Vele extra's mogelijk!

Melanie Dijkema
0 /10

Je zoekt voor je trouwerij de perfecte locatie. Je kijkt niet enkel naar een gebouw maar ook naar het eerste contact met het de locatie, de prijs, het aanbod en de faciliteiten. Lommerrijk was voor onze trouwdag in juni een fantastische plek om in het huwelijk te treden. Alles viel te bespreken, er werd meegedacht en waar nodig suggesties gedaan. De locatie is toegankelijk voor jong en oud. Voornamelijk laatstgenoemde waren blij dat alles op één locatie was. De ambtenaar trouwt je namelijk zonder moeite op deze officiële trouwlocatie. Er was op onze dag ruim voldoende parkeerplek. Naast Lommerrijk ligt een ruim aanbod parkeerplekken (gratis). Het eten was er super en onze gasten waren de gehele dag voorzien van drinken. Bij Lommerrijk is dit zonder probleem af te kopen, zodat je niet voor verassingen komt te staan. De locatie zelf ligt in Rotterdam, op de heenweg passeer je verkeer, stoplichten en trams. Geef het een kans, zodra je binnen bent en aan het water zit vergeet je dat het drukke Rotterdam om je heen doorgaat met de dag. We hebben hier niets van gemerkt. Deze locatie is optimaal te benutten als de zon schijnt. Er werd op onze dag gevaren door de Bergse Plas. Maar zelfs als het zou regenen, zijn de belangrijkste zaken overdekt. Bedankt, Lommerrijk!

E. van der Tuin
0 /10

Goed geholpen door de dames bij Lommerrijk. Tijdens het intakegesprek wordt echt meegedacht en werden bij ons voorstellen gedaan waar we nog niet aan gedacht hadden. Daardoor uiteindelijk een hele leuke dag gepland. Goed bereikbaar per e-mail voor al je vragen!

Bruidspaar van Beek, 12 juni 2017
0 /10

Lieve mensen, goede zakelijke blik, prachtige locatie aan het water, mooi interieur. We hebben de ceremonie, diner en feest in Lommerrijk gehad en het was een heel goede keus! Eten was goed, drank werd super goed en snel verzorgd, niemand heeft droog gestaan of honger gehad. Er werd goed meegedacht met ons en we vonden het heel leuk om in de salonboot aan te komen varen terwijl iedereen ons opwachtte :)

Marloes, 12 juni 2016