Fa­mi­lie & vrien­den

Es­ca­pe Quest

Kraak de co­de aan ta­fel

Escape Quest is het teambuildingsspel dat u speelt onder tijdsdruk. U heeft de keuze uit 2 spellen; Secret Fortune of The Challenge of Desire.

Escape Quest speelt u tijdens een heerlijk driegangendiner. Na het hoofdgerecht gaat het spel van start. U heeft één uur de tijd om samen met uw tafelgenoten het mysterie op te lossen.

U speelt met 7 tot 13 personen per tafel. Ieder strijdt voor zich, maar u heeft uw teamleden nodig om de oplossing te vinden. 

 

scroll

Escape Quest arrangement

Vanaf 20 personen
  • Escape Quest ''Secret Fortune'' of ''The Challange of Desire'' met spelbegeleider
  • 3-gangen diner du Chef (Kop soep, een hoofdgerecht met keuze uit vis, vlees of vegetarisch en een dessert)
  • Sfeervolle ruimte met uitzicht op de Bergse Plas

    Drank
    Drankjes worden berekend op basis van nacalculatie.
    Het arrangement is uit te breiden met een drankarrangement (*Hollands assortiment) voor gedurende 3,5 uur à € 21,50 per persoon. *Tapbier, huiswijnen, frisdranken, sappen, koffie/thee

57,50 p.p. (incl. BTW)

Secret Fortune : Het verhaal van de overleden jonkheer
De overleden Jonkheer heeft een geheim fortuin. Een fortuin dat hij wil verdelen onder zijn relaties. Het is aan u om zijn fortuin te ontdekken en deze te beheren. Maar de jonkheer wil dat zijn fortuin op een slimme wijze beheerd wordt. Zijn miljoenen mogen niet zomaar over de balk gesmeten worden. Daarom heeft hij een ingewikkeld spel bedacht om de code van zijn kluis te achterhalen. Wie van u is zo slim om de code te kraken en het geheime fortuin te beheren?

The Challenge of Desire : Het verhaal van de moord in de trein
Het verhaal speelt zich af in 1940 en begint in Parijs. Het gaat over 8 mensen in een trein. De luxe privé Pullmanwagon waarin zij reisden was genaamd DESIRE. Alle 8 hebben een uitnodiging ontvangen mee te gaan op de reis. De trein zou hen vanuit Parijs naar Zuid Frankrijk brengen. Inclusief de gastvrouw die hen uitgenodigd heeft zijn zij met 9 personen. Dan blijkt er een moord gepleegd te zijn in de trein... Iemand uit het gezelschap moet de moord gepleegd hebben, maar wie? Dat is de vraag.. Wie lost het op, voordat de Britse geheime dienst het onderzoek overneemt?

Ik help u graag verder!

- Roos Overgaag

Wilt u een persoonlijke rondleiding?

Vul dan hier het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!