Fa­mi­lie & vrien­den

Hap­jes en drank­jes

Eten en drin­ken met een groep in Rot­ter­dam

Gaat u binnenkort met een groep vrienden of familieleden uiteten? Dan zoekt u waarschijnlijk naar een locatie met een goede sfeer, gerechten van een goede kwaliteit en een gastvrije bediening. Bij Lommerrijk vindt u dat allemaal.

We zijn geen restaurant, maar een evenementenlocatie. Perfect voor als u iets te vieren heeft met een grote groep. Kom bijvoorbeeld langs voor een high tea of high wine met vriendinnen. Vier uw verjaardag met een buffet of barbecue. Of kom met uw familie bij ons brunchen, dat kan elke zondag.

Voor elke gelegenheid hebben we een passend arrangement, zoals een walking diner, ontbijten op de plas of een lunchtafel.

Lokale producten

Bij elke bijeenkomst hoort lekker eten en drinken. Of u nu met vrienden, familie of met uw vereniging samen bent. Onze chef-kok werkt samen met lokale leveranciers en kiest producten die passen bij het seizoen.

Ik help u graag verder!

- Rowena Lemmer

Wilt u een persoonlijke rondleiding?

Vul dan hier het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

A friend of yours is a friend of mine

Reviews
0 /10

Gisteren voor het eerst wezen brunchen bij Lommerrijk met mijn man en schoonmoeder. We hebben het erg naar ons zin gehad, vriendelijke bediening. Ook het ervaren erna was leuk, aardige schipper, heel behulpzaam met het helpen van mijn schoonmoeder aan boord. Dit uitstapje is zeker voor herhaling vatbaar.

Astrid Rumpff 10 juli 2017
0 /10

Goed geholpen door de dames bij Lommerrijk. Tijdens het intakegesprek wordt echt meegedacht en werden bij ons voorstellen gedaan waar we nog niet aan gedacht hadden. Daardoor uiteindelijk een hele leuke dag gepland. Goed bereikbaar per e-mail voor al je vragen!

Bruidspaar van Beek, 12 juni 2017