Fa­mi­lie & vrien­den

Brun­chen

Brun­chen op zon­dag in Rot­ter­dam

Brunchen op zondag is traditie in Rotterdam. De geur van koffie. Een glas verse jus. Een buffet vol broodjes, salades en croissantjes. Elke zondag van 11.30 tot 14.00 uur schuift u samen met uw familie of vrienden aan voor de zondagsbrunch. U bruncht met uitzicht over de Bergse Plas.

De zondagsbrunch op zondag 8 juli 2018 is vol gereserveerd!

De brunch bestaat uit warme en koude gerechtjes, verschillende broodjes en een dessert. U betaalt € 27,50 per persoon inclusief alle drankjes (Hollands assortiment). Voor kinderen (4 t/m 12 jaar) is de prijs € 18,50.
In de maanden april t/m oktober inclusief aansluitend een boottocht over de Bergse Plas.

Wilt u brunchen, maar bijvoorbeeld met een groot gezelschap of niet op zondag? Voor gezelschappen vanaf 20 personen kunnen wij een brunch in een van onze zalen verzorgen. De kosten zijn € 32,50 per persoon.

Voor de invulling van onze brunch verwijzen wij u naar de brochure.

Brunchen én aansluitend bowlen voor slechts 3 euro extra per persoon.  

Wilt u na het brunchen iets leuks doen? Ga een uurtje bowlen in Dok99. Deze gezellige afsluiter kost na het brunchen 3 euro extra per persoon.

Ik help u graag verder!

- Rowena Lemmer

Benieuwd naar onze locatie?

Neem dan contact met mij op voor een rondleiding!

A friend of yours is a friend of mine

Reviews
0 /10

Gisteren voor het eerst wezen brunchen bij Lommerrijk met mijn man en schoonmoeder. We hebben het erg naar ons zin gehad, vriendelijke bediening. Ook het ervaren erna was leuk, aardige schipper, heel behulpzaam met het helpen van mijn schoonmoeder aan boord. Dit uitstapje is zeker voor herhaling vatbaar.

Astrid Rumpff 10 juli 2017