Fa­mi­lie & vrien­den

High tea

High tea aan de Berg­se Plas in Rot­ter­dam

Zoekt u een bijzondere theetuin in Rotterdam? Een plek waar u gezellig thee drinkt aan het water en vervolgens ontspannen een boottochtje maakt? Lommerrijk is al sinds 1880 een van de sfeervolste plekken in Rotterdam voor een high tea.

Dat begon met Vrouwe Romein die in haar achtertuin een theetuin startte. Mensen genoten van de thee en het mooie uitzicht over de Bergse Plas. Inmiddels is er veel veranderd, maar die idyllische sfeer van vroeger is er nog steeds.

Vanaf 15.30 uur bent u voor een High tea met vriendinnen bij Lommerrijk aan het goede adres. We serveren heerlijke zoete en hartige hapjes. 

scroll

Tea on the lake

120 minuten varen

Aan boord verzorgen wij een assortiment aan luxe mini gebakjes, petitfours, bonbons, muffins, kaneelkoekjes, etc.
Tevens verzorgen wij diverse hartige snacks zoals huisgemaakte mini-sandwiches met rosbief, zalm en brie, mini- wraps met gerookte kip en bacon, en traditionele scones met double cream en marmelade.
Inclusief verschillende smaken thee van Communitea van Peeze, koffie, huiswijnen, frisdrank en sappen. 
(Minimaal 10 personen)

28,50 p.p. (incl. BTW)
scroll

High tea

Minimaal 10 personen

Wij verwelkomen u met een heerlijke Communitea van Peeze met keuze uit verschillende soorten smaken.
Vanzelfsprekend serveren wij ook koffie voor de liefhebbers.

Wij serveren de volgende zoete en hartige gerechtjes op een etagère: huisgemaakte scones met clotted cream en aardbeienjam,
slagroomsoesjes, sandwiches met zalm, sandwiches met eiersalade, mini quiches geitenkaas met zongedroogde tomaat,
crème brûlée, roomtruffels en tartelettes met verse vruchten.

19,50 p.p. (incl. BTW)

High tea op het water

Een High tea aan het water is zeer sfeervol. Maar wat dacht u van een High tea óp het water? Vaar twee uur met familie of vriendinnen over de Bergse Plas, terwijl u geniet van zelfgebakken gebakjes, bonbons, mini-sandwiches en scones. Tea on the lake reserveert u vanaf minimaal 10 personen en kost € 28,50 per persoon.

Ik help u graag verder!

- Rowena Lemmer

Heeft u iets te vieren?

Eventueel uitbreiding met slingers en ballonnen is mogelijk!
Wilt u een afspraak in plannen, neem dan contact met mij op.

A friend of yours is a friend of mine

Reviews
0 /10

Wij zijn vanmiddag bij u geweest en ik wilde even het volgende opmerken:

Bij aankomst werd mijn schoonmoeder gefeliciteerd door diverse medewerkers met haar 90e verjaardag. Bijzonder attent en ze was hierdoor blij verrast!

Ik had verzuimd te vermelden dat er een hoog zwangere dame bij aanwezig was en degene die het allemaal coördineerde was zo attent door haar geen zalm te geven, TOP!

Ik ben zelf geen liefhebster van high teas, maar uw high tea kon ik bijzonder waarderen, alle hapjes waren smakelijk. De locatie was ook heel leuk gekozen met uitzicht op het water en leuk ingericht. 

Kortom: wij hebben een hele gezellige middag bij u doorgebracht! Ik zal u dan ook van harte aan andere mensen aanbevelen.

Nogmaals hartelijk dank hiervoor!

 

 

Mevrouw R. Blanken, 14 augustus 2016