Fa­mi­lie & vrien­den

Fees­ten

De feest­lo­ca­tie aan het wa­ter in Rot­ter­dam

Lommerrijk is een van de mooiste feestlocaties aan het water in Rotterdam. Dat komt door de idyllische ligging aan de Bergse Plas in Hillegersberg. Als u op de rand van ons terras uitkijkt over het water, voelt het alsof u weg bent uit de stad. 

Geeft u een feest? Lommerrijk is goed bereikbaar voor uw gasten. U kunt gratis gebruik maken van ons eigen parkeerterrein. De uitvalswegen A16 en A20 zijn op slechts 5 minuten afstand en ook de trein en tram zijn per voet te bereiken.

Vier een feest en geniet (net als uw gasten)

Geeft u thuis een feestje, dan is de kans groot dat u heel de dag aan het zorgen bent, terwijl u juist wilt genieten van uw feest. Kom daarom naar Lommerrijk. Wij verzorgen het feest voor u: de locatie, de hapjes én als u wilt de activiteiten, zoals bowlen of varen.

Wat u ook te vieren heeft: bij Lommerrijk stelt u zelf uw feest samen.

Ik help u graag verder!

- Esmée Rath

Wilt u een persoonlijke rondleiding?

Vul dan hier het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

A friend of yours is a friend of mine

Reviews
0 /10

Goed geholpen door de dames bij Lommerrijk. Tijdens het intakegesprek wordt echt meegedacht en werden bij ons voorstellen gedaan waar we nog niet aan gedacht hadden. Daardoor uiteindelijk een hele leuke dag gepland. Goed bereikbaar per e-mail voor al je vragen!

Bruidspaar van Beek, 12 juni 2017