Fa­mi­lie & vrien­den

Ba­by­shower

Ba­by­shower aan het wa­ter in Rot­ter­dam

Organiseert u een babyshower in Rotterdam? Als u als gastvrouw de babyshower op een andere locatie wilt organiseren dan bij iemand thuis, dan is Lommerrijk een leuk alternatief.

Lommerrijk ligt onder de oude kastanjebomen aan de Bergse Plas in Rotterdam. Organiseer een high tea, lunch met elkaar aan een lange eettafel of vaar over de Bergse Plas.

Babyshower op het water
We hebben een Babyshowerarrangement samengesteld. Samen met vriendinnen geniet u aan boord van de salonboot van diverse lekkernijen, zoals een gebakje (roze of blauw), lange vingers met muisjes, een zoen met muisjes en soesjes met muisjes.

De schipper vaart jullie in 1,5 uur langs de mooiste plekjes van de plas. Ondertussen drinken jullie onbeperkt frisdrank, wijn en bier. Met een groep van minimaal 10 vrouwen huurt u de salonboot voor € 26,50 per persoon.

scroll

Babyshower

90 minuten varen

Aan boord verzorgen wij diverse lekkernijen bestaande uit; gebakje roze/blauw, lange vingers met muisjes, zoen met muisjes en soesjes met muisjes.
Inclusief; rode-en witte wijn, rosé, blikjes bier en frisdranken.
(Minimaal 10 personen)
***
Eventueel uit te breiden met slingers en ballonnen. Informeer hiernaar bij onze afdeling reserveringen.

26,50 p.p. (incl. BTW)

Zet de toekomstige moeder in het zonnetje

Bij het organiseren van de babyshower denken we graag met u mee. Wilt u bijvoorbeeld de locatie laten versieren of de catering afstemmen op de toekomstige moeder? We staan bekend om onze gastvrijheid en denken graag met u mee.

Ik help u graag verder!

- Esmée Rath

Aankleding?

Eventueel uitbreiding met slingers en ballonnen is mogelijk!
Ik denk graag met u mee over de aankleding.
Wilt u een afspraak in plannen, neem dan contact met mij op.