Fa­mi­lie & vrien­den

Feest­avond

Een ge­zel­li­ge feest­avond in Lom­mer­rijk

Lommerrijk is een gezellige evenementenlocatie aan de rand van Rotterdam. Al sinds 1880 zoeken Rotterdammers hun vertier bij Lommerrijk. Een van de redenen is de prachtige ligging aan de rand van de Bergse Plas.

Dansen, zingen, eten en drinken terwijl de zon in het water zakt, maakt uw feestavond nóg feestelijker. Bij Lommerrijk kiest u uit 6 verschillende ruimtes. Elke ruimte heeft zijn eigen sfeer en interieur. De Terraszaal is onze topper, deze zaal heeft een eigen terras en ingang.

De volledige catering wordt tijdens de feestavond verzorgd. Denk aan een drankarrangement, hapjes of een walking dinner.  Onze eigen keukenbrigade en gastvrije bediening maken het u zoveel mogelijk naar wens tijdens de feestavond.

Feestzaal met persoonlijke touch

De start van een mooie feestavond begint met goede voorbereiding. Wij ontzorgen u door de organisatie vooraf uit handen te nemen. Wij verzorgen uw gewenste zaalopstelling, zorgen voor de audio en garanderen een gastvrij ontvangst.

Ik help u graag verder!

- Esmée Rath

Op zoek naar een DJ?

Wij adviseren u graag diverse leveranciers!

A friend of yours is a friend of mine

Reviews
0 /10

Nogmaals bedankt voor de goede zorgen van afgelopen dinsdag, mede door jullie medewerking/gastvrijheid en inzet is de avond een groot succes geworden!

Anja Schaaf, Bulgari Perfumes
0 /10

Afgelopen weekend hebben wij , Erasmus volley, ons Gala kunnen vieren in Lommerrijk.

Bedankt voor de goede hulp en zorgen, we hebben een top feest gehad!

Flo Mulder, Erasmus Volley 13 december 2016
0 /10

22 juli 2016 hebben wij in Lommerijk ons dinner en trouwfeest gehouden. Het personeel hielp ons met alles. Onze gasten waren vol lof over de locatie. Het was in 1 woord Perfect!??

Sebastiaan Barmentlo
0 /10

Lommerrijk is een geweldige locatie waar we vanaf we aankwamen verliefd op werden. Alles wat mogelijk wat e graag wilde waar andere locaties wat moeilijk over deden. Niks was te gek wat ik vroeg. Als bruid ben je vaak nerveus en heb je weer vragen over iets wat je waarschijnlijk al gevraagd had. Esmee die onze contactpersoon was heeft overal antwoord op gegeven en was erg geduldig en behulpzaam. Toplocatie!!

Chantal Houtstra-Mercelina
0 /10

Lieve mensen, goede zakelijke blik, prachtige locatie aan het water, mooi interieur. We hebben de ceremonie, diner en feest in Lommerrijk gehad en het was een heel goede keus! Eten was goed, drank werd super goed en snel verzorgd, niemand heeft droog gestaan of honger gehad. Er werd goed meegedacht met ons en we vonden het heel leuk om in de salonboot aan te komen varen terwijl iedereen ons opwachtte :)

Marloes, 12 juni 2016