Fa­mi­lie & vrien­den

Re­cep­tie

Uw re­cep­tie aan het wa­ter

Zoekt u een locatie om vrienden, familie en collega's de gelegenheid te geven om u te feliciteren. Lommerrijk ligt net buiten het centrum van Rotterdam aan de voet van de Bergse Plas.

Bij mooi is het mogelijk uw receptie te vieren op een van onze terrassen. Of kies een van onze ruimten met uitzicht over de Bergse Plas. De grootte van de ruimte verschilt. Het maakt dus voor ons niet uit of u een groep van 20 of 200 gasten wilt verwelkomen.

U bepaalt bij ons zelf de invulling en aankleding van uw receptie: van een borrel tot feestavond. Wij hebben verschillende arrangementen samengesteld voor eten en drinken. Wilt u lunchen of borrelen. Of liever een buffet, barbecueën of juist alleen drinken? Alles kan.

Stel zelf uw receptie samen

U kunt kiezen voor een standaard drankarrangement van twee uur met onbeperkt drank en vier hapjes per persoon. Maar u kunt ook uw eigen arrangement samenstellen.

Ik help u graag verder!

- Esmée Rath

Wenst u uw eigen arrangement samenstellen?

Neem gerust contact met ons op!

A friend of yours is a friend of mine

Reviews
0 /10

Lommerrijk is een geweldige locatie waar we vanaf we aankwamen verliefd op werden. Alles wat mogelijk wat e graag wilde waar andere locaties wat moeilijk over deden. Niks was te gek wat ik vroeg. Als bruid ben je vaak nerveus en heb je weer vragen over iets wat je waarschijnlijk al gevraagd had. Esmee die onze contactpersoon was heeft overal antwoord op gegeven en was erg geduldig en behulpzaam. Toplocatie!!

Chantal Houtstra-Mercelina