Fa­mi­lie & vrien­den

Ver­jaar­dag

Vier uw ver­jaar­dag aan het wa­ter

Bent u op zoek naar een locatie in Rotterdam om uw verjaardag te vieren? Net buiten het centrum ligt Lommerrijk. Deze locatie, met uitzicht op de Bergse Plas, heeft alles voor een gezellige dag of avond.

Wilt u bijvoorbeeld barbecueën op het terras? Een feestavond organiseren met een walking dinner en muziek? Uw verjaardag vieren op het water met borrelhapjes en drankjes? Of bowlen en daarna lunchen? U viert bij Lommerrijk uw verjaardag zoals u dat wilt.

scroll

Uw verjaardag op het water

90 minuten varen

Op het water zetten wij u in het zonnetje en verzorgen wij aan boord; Glas Prosecco met daarbij een gebakje met uw leeftijd erop en wat versnaperingen in de vorm van luxe notenmix en Canapés.
Inclusief; rode-en witte wijn, rosé, blikjes bier, frisdranken.
(Minimaal 10 personen)
***
Eventueel uit te breiden met slingers en ballonnen. Informeer hiernaar bij onze afdeling reserveringen.

28,50 p.p. (incl. BTW)

Verjaardag vieren op het water

Vier uw verjaardag op het water. Neem samen met uw gasten plaats aan boord van de salonboot. Onze schipper vaart u over de Bergse Plas terwijl u onderweg geniet van een glas prosecco en een gebakje met uw leeftijd erop. (We zullen uw echte leeftijd niet verklappen.)

We verwennen u met borrelhapjes, zoals een luxe notenmix en canapés. En we serveren rode en witte wijn, rosé, bier en frisdrank. ''Uw verjaardag op het water'' arrangement boekt u vanaf minimaal 10 personen en kost € 28,50 per persoon. Als u wilt, versieren we de boot met slingers en ballonnen. Vraag naar de mogelijkheden.

Ik help u graag verder!

- Esmée Rath

Bent u benieuwd naar onze zalen?

Neem gerust contact op voor een rondleiding!