Fa­mi­lie & vrien­den

Uit­vaart

Af­scheid ne­men op een prach­ti­ge rus­tie­ke plek aan het wa­ter

Op een rustige plek net buiten het drukke centrum van Rotterdam vindt u Lommerrijk aan de Bergse Plas. Als u binnenkomt in deze stijlvolle locatie, ervaart u direct warme en oprechte gastvrijheid.

Lommerrijk beschikt over diverse ruimtes op de begane grond en 1e etage die geschikt zijn voor een uitvaart, condoleance en herdenkingsdienst van 20 tot 300 personen.

Met eigen ingang en een uniek uitzicht over de Bergse plas heeft de Terraszaal haar eigen intimiteit voor dit emotionele moment. Het aangrenzende terras aan het water en de landtong met de eeuwenoude kastanjebomen dragen bij om, in het bijzijn van een intiem gezelschap op eigen wijze en in alle rust afscheid te nemen en het leven te vieren. Een boottocht en/of as verstrooiing met onze Salonboot 'Vrouwe Romein' uit 1932 behoort ook tot de mogelijkheden. 

Een overlijden van een dierbare is een zeer ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Juist dan zijn persoonlijke aandacht, betrokkenheid en kennis van zaken belangrijke aspecten. Uw persoonlijke wensen staan hierbij natuurlijk voorop. Een bijzondere afscheidsceremonie kan op de locatie worden georganiseerd. Maar ook alleen een condoleance is mogelijk. Ontvangst van uw gasten met koffie, thee of verse jus d'orange en luxe belegde broodjes. Een aangeklede borrel of (walking) diner/ buffet behoort ook tot de mogelijkheden.

Bereikbaarheid

Lommerrijk is goed bereikbaar. We hebben een ruime parkeerplaats (120 plekken) waar u gratis kunt parkeren. De uitvalsweg A20 ligt op slechts 5 minuten rijden. De tram stopt voor de deur en ook treinstation Rotterdam Noord is slechts 8 minuten lopen.
Onze locatie bevindt zich in de buurt van de Hillegonda kerk.

Ik help u graag verder!

- Antoinette Donkersloot

Wilt u een persoonlijke rondleiding?

Vul dan hier het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!