Fa­mi­lie & vrien­den

Uit­vaart

Uw uit­vaart, een mooi vaar­wel

Zoekt u een locatie voor een uitvaart aan het water in Rotterdam? Lommerrijk is een sfeervolle uitvaartlocatie aan de voet van de Bergse Plas in Hillegersberg. Op een rustige plek net buiten het drukke centrum van Rotterdam.

Als u binnenkomt in deze stijlvolle locatie, ervaart u direct warme en oprechte gastvrijheid.Een mooie locatie voor een persoonlijk afscheid.

U kunt kiezen uit 6 verschillende ruimten. Onze Terraszaal wordt het meest geboekt voor een uitvaart. Deze ruimte heeft een eigen ingang via het terras en heeft in een zittende opstelling ruimte voor 80 mensen. In alle zalen beschikt u over apparatuur, zoals een beamer en scherm.

Catering
Als u wilt verzorgen wij de catering: van koffie en thee tot een compleet verzorgde lunch. Ons team is zeer gastvrij; we voelen een stemming goed aan.

U kunt zowel de herdenkingsbijeenkomst als de condoleance bij ons houden. 

Bereikbaarheid

Lommerrijk is goed bereikbaar. We hebben een ruime parkeerplaats (120 plekken) waar u gratis kunt parkeren. De uitvalsweg A20 ligt op slechts 5 minuten rijden. De tram stopt voor de deur en ook treinstation Rotterdam Noord is slechts 8 minuten lopen.

Ik help u graag verder!

- Antoinette Donkersloot

Wilt u een persoonlijke rondleiding?

Vul dan hier het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!