Fa­mi­lie & vrien­den

Feest­da­gen

Vier de feest­da­gen in Lom­mer­rijk

In 1936 schreef men al: 'Iedereen kent Lommerrijk. Iedereen houdt van Lommerrijk.' Rotterdammers liefkozen de plaats waar zij op hun gemak de halve dag onder de 'boomen van den fraaien tuin aan den Plas doorbrengen.'

Meer dan 80 jaar later is dat niet anders. Rondom de feestdagen komen families en vrienden naar Lommerrijk om met elkaar te genieten van de rust, het schilderachtige vergezicht en het heerlijke eten.

Elk jaar verzorgen wij tijdens Kerstmis, Pasen en Moederdag een uitgebreide brunch. En altijd is er voor de kinderen een aparte knutselruimte met toezicht waar zij tussendoor heerlijk kunnen genieten. Voor gezelschappen zonder (kleinere) kinderen hebben wij altijd een aparte ruimte gereserveerd. 

Bent u een vroege vogel? Met Pasen, Moederdag, Vaderdag en Kerstmis kunt u terecht voor een ontbijt met aansluitend uurtje bowlen bij ons "broertje"  Dok 99.

Houd onze website in de gaten en reserveer op tijd uw kerst, paas of een moederdagbrunch. Voor elke feestdag hebben we een speciaal arrangement samengesteld. Reserveer uw plek snel, want uit ervaring weten we dat de arrangementen rap vol gereserveerd zijn.

Wilt u op de hoogte blijven? Vul hieronder het contactformulier in.

Combineer uw uitje met bowlen

Sluit de feestdag af met een uur bowlen in DOK99. Deze moderne bowlingbaan ligt naast Lommerrijk.

Ik help u graag verder!

- Esmée Rath

Wilt u op de hoogte blijven over onze feestdagen arrangementen?

Vul dan het formulier in!