Over Lommerrijk

De evenementenlocatie in Rotterdam sinds 1880

Al bijna 140 jaar bezoeken Rotterdammers Lommerrijk vanwege de unieke, idyllische ligging aan de Bergse Plas in Rotterdam. Lommerrijk is een van de mooiste locaties van Rotterdam voor een bruiloft, verjaardagsfeest, familiedag en babyshower. We vieren alle aspecten van het leven. En we zijn uitgeroepen tot beste congreslocatie van het jaar voor onze zakelijke evenementen.

Onze evenementenlocatie is uitstekend bereikbaar. De locatie ligt in Hillegersberg, op slechts 5 minuten van de snelweg A20. U kunt bij ons op het terrein gratis parkeren op een van de 100 plekken. Tram 4 stopt voor de deur en station Rotterdam-Noord ligt op loopafstand.

Onze verschillende ruimten zijn sfeervol en flexibel ingericht. Of u nu met een groep van 10 of 300 personen bent, we stemmen de locatie af op u.

Onze filosofie is 'Altijd Gastvrij' en wij geloven dat onze medewerkers hierin het verschil maken. Daarom zetten we net dat stapje harder voor goede service en lekker eten en drinken. Gasten beoordelen onze medewerkers met een 8,8.

Wat kunt u verwachten?

  • Sfeervolle ruimtes voor grote en kleine groepen (10-300 mensen)
  • Catering van goede kwaliteit
  • Activiteiten en bedrijfsuitjes
  • Boottocht met de salonboot
  • Zeer gastvrij ontvangst