Awards

Trots op onze keurmerken en awards

Wij zijn trots op de keurmerken en awards die wij afgelopen jaren hebben ontvangen. Dit zijn onze recente onderscheidingen:

Winnaar Zakenvrouw Rotterdam 2018 - Monique Delfgaauw
Op woensdag 18 april jl. heeft directeur Monique Delfgaauw de award voor Rotterdamse Zakenvrouw van het jaar 2018 in ontvangst mogen nemen in de categorie ''Zakenvrouw met personeel'' Klik hier voor een impressie van de uitreiking.

Beste Landelijke Congreslocatie van 2016
Deze MEETINGS Award wonnen we, omdat Lommerrijk ligt in een pittoreske omgeving, goed bereikbaar is, sfeervol en flexibel is ingericht en een goede catering en service heeft.

Internal branding jaarprijs 2013
Lommerrijk was door de jury genomineerd omdat aan de hand van een duidelijke positionering de eigen mensen 'in charge' zijn gezet. Een typisch Rotterdamse aanpak van 'geen woorden, maar daden' met eenvoudige, maar effectieve hulpmiddelen. Delfgaauw maakte dat in haar presentatie aan de hand van veel praktijkvoorbeelden, reacties van gasten en aansprekende resultaten nog eens extra duidelijk. Lees hier meer over de Internal Branding

Keurmerk Trouwen
Dit keurmerk wordt uitgegeven door de Nederlandse TrouwBranche Organisatie en staat voor een professioneel, betrouwbaar en innovatief bedrijf. Een trouwdag zonder zorgen dus.