Za­ke­lijk

Be­drijfs­feest

Lo­ca­tie voor een be­drijfs­feest in Rot­ter­dam

Zoekt u een locatie in Rotterdam voor het vieren van uw bedrijfsfeest. Lommerrijk is een van de prachtigste evenementenlocaties van Rotterdam. Net buiten het centrum, aan de voet van de Bergse Plas, heeft u keuze uit 5 ruimten met uitzicht over het water.

We nemen de organisatie van uw bedrijfsfeest uit handen. We regelen de aankleding, de techniek, de hapjes, drankjes en het ontvangst. Zo kunt u samen met uw gasten ontspannen genieten van uw bedrijfsfeest.

Voordelen van uw bedrijfsfeest bij Lommerrijk:

  • Ruim 120 gratis parkeerplaatsen;
  • Keuze uit 5 sfeervol ingerichte ruimten;
  • Gratis wifi in alle zalen;
  • Bar en restaurant;
  • Gastvrije medewerkers.

Eten en drinken

Een goed bedrijfsfeest kan niet zonder eten en drinken. Bij ons kunt u barbecueën op één van de terrassen of dineren aan het water. Onze ruimten lenen zich uitstekend voor een receptie met walking diner, een bedrijfsborrel, lunch of buffet.
Bekijk onze feestarrangementen voor alle opties.

Ik help u graag verder!

- Roos Overgaag

Bedrijfsfeest op maat

Elk bedrijfsfeest is maatwerk. Ik denk daarom graag met u mee over de aankleding, de ontvangst, hapjes, drankjes en techniek. Wilt u een afspraak in plannen, neem dan contact met mij op.

Wat zeggen onze gasten?

Reviews
0 /10

Hierbij willen wij u meedelen dat wij zeer tevreden zijn over de wijze waarop u hebt bijgedragen aan het welslagen van onze receptie. De locatie, verzorging, bediening, muziek etc was uitstekend. Wij hebben veel positieve reacties mogen ontvangen. Hartelijk dank voor uw bijdrage hierin. 

Hillard van der Steeg, Vice-voorzitter VSI
0 /10

Afgelopen weekend hebben wij , Erasmus volley, ons Gala kunnen vieren in Lommerrijk.

Bedankt voor de goede hulp en zorgen, we hebben een top feest gehad!

Flo Mulder, Erasmus Volley 13 december 2016