Za­ke­lijk

Be­drijf­seve­ne­ment in de Win­ter

Ver­ras uw col­le­ga's met een on­ver­ge­te­lijk be­drijf­seve­ne­ment vol ge­zel­lig­heid, heer­lijk eten en een fan­tas­ti­sche en­tou­ra­ge

Drie arrangementen voor het ultieme winterse bedrijfsevenement.
De temperatuur is gedaald en de trek in winterse gerechten stijgt. Het is weer tijd voor een winters bedrijfsevenement om nooit te vergeten! Bij Lommerrijk hebben wij diverse mogelijkheden om een fantastisch all-in bedrijfsevenement te organiseren.

scroll

Winterbuffet met bowlen

Minimaal 25 personen

Een winterbuffet met aansluitend een uur bowlen inclusief 3 uur diverse drankjes vanuit het Hollands assortiment.

49,50 p.p. (incl. BTW)
scroll

Het Verhaal van..

Minimaal 25 personen

Een warm aangekleed welkom met Gluhwein, warme chocolademelk en marshmallows vervolgt door een toost met een glas Prosecco en een feestelijk buffet met aansluitend een dessert. Inclusief 3 uur diverse drankjes vanuit het Hollands assortiment.

69,50 p.p. (incl. BTW)
scroll

Winter Wonderland

Minimaal 50 personen

Een volledig aangekleed winters bedrijfsfeest bestaande uit ontvangst met een glas Prosecco en amuse. Vervolgt door een walking dinner of buffet met een muzikale omlijsting verzorgt door een DJ. Inclusief 4,5 uur diverse drankjes vanuit het Hollands assortiment.

82,50 / vanaf 100 pers. 75,50 p.p. (incl. BTW)

Winterbuffet met bowlen
Een sportieve avond met lekker eten en natuurlijk een hoop gezelligheid. U geniet 2 uur van een compleet winterbuffet in één van de sfeervolle ruimtes binnen Lommerrijk. Na afloop gaat u een uitdagend potje bowlen bij de mooiste bowling van Nederland, Dok 99 Rotterdam.Tijdens dit evenement zijn alle drankjes vanuit het *Hollands assortiment voor de duur van 3 uur inbegrepen.

Dit arrangement is te reserveren vanaf 25 personen.

Het Verhaal van..
Een uniek bedrijfsevenement rond de jaarwisseling. Kijk in stijl terug op het afgelopen jaar. Samen met uw medewerkers start u de avond bij de vuurkorf op de Landtong. Deel met elkaar de successen en leermomenten van het afgelopen jaar onder het genot van Gluhwein, wame chocolademelk en marshmallows. Daarna is het tijd om voor uit te kijken.Binnen in één van onze prachtige zalen proost u met elkaar met een glas Prosecco op een mooie toekomst. En dan is het tijd voor een feestelijk buffet met aansluitend een dessert. Tijdens dit evenement zijn alle drankjes vanuit het *Hollands assortiment voor de duur van 3 uur inbegrepen.

Dit arrangement is te reserveren vanaf 25 personen. 

Winter Wonderland bij Lommerrijk
Sluit het jaar spetterend af met een bedrijfsfeest met een winters tintje. Wij verwelkomen u in een aangeklede zaal inclusief een winters glas Prosecco met een bijpassende amuse en op de achtergrond een DJ voor de sfeer. Maak met uw favoriete collega een foto in ons winterse decor. Wanneer er geproost is op het afgelopen jaar en men met een glimlach uitkijkt naar het nieuwe jaar wordt het diner geserveerd. U heeft keuze uit een buffet of een walking dinner.Tijdens dit evenement zijn alle drankjes vanuit het *Hollands assortiment voor de duur van 4,5 uur inbegrepen.

Dit arrangement is te reserveren vanaf 50 personen. 

*Hollands assortiment; Tapbier, huiswijnen, frisdranken, sappen, waters en koffie/thee

De genoemde arrangement zijn inclusief:
- Exclusieve ruimte binnen Lommerrijk voor uw gezelschap
- BTW

Ik help u graag verder!

- Esmée Rath

Wenst u een offerte te ontvangen?