Za­ke­lijk

Lunch, buf­fet en di­ner

Uw lunch of di­ner aan het wa­ter

Met een lunch of diner aan het water maakt u een goede indruk op uw relaties. Lommerrijk ligt aan de Bergse Plas in Rotterdam Hillegersberg en biedt voor uw lunch of diner zalen met uitzicht op de plas. Een lunch of een uitgeserveerd diner is te reserveren vanaf 10 personen. Een koud en warm buffet vanaf 20 personen. 

Lunch
Voor de lunch hebben we verschillende lunchtafels samengesteld, zoals een Hollandse lunchtafel en een broodjeslunch. Voor de invulling van onze lunch mogelijkheden verwijzen wij u naar de brochure.

Buffet
Onze buffetten serveren we vanaf 20 personen. We hebben verschillende buffetten voor u samengesteld van luxe gerechten tot zeer luxe gerechten. Onze buffetten zijn suggesties, want buiten de genoemde gerechten zijn er nog vele andere mogelijkheden. Voor de invulling van onze buffetten verwijzen wij u naar de brochure.

scroll

Hollandse lunchtafel

Uitgebreid lunchbuffet vanaf 10 personen

Vanaf een buffet verzorgd
Kopje verse soep
Diverse gesneden vleeswaren en kaassoorten
Saladebar
Confiture
Diverse soorten brood
Hand fruit
Warme snack (bv. kroket)
Vruchtensappen/(karne)melk

U kunt de lunchtafel uitbreiden
met de volgende gerechten:

Pasteitje € 3,50
Roereieren met bacon € 3,50
Verse fruitsalade i.p.v. hand fruit € 3,25
Glas jus d'orange € 2,90

17,50 p.p. (incl. BTW)
scroll

Broodjeslunch

Op tafel geserveerd

Op etagères op tafel verzorgen wij:
Desembroodjes belegd met;
Kaas
Filet american
Tomaat, mozzarella en verse basilicum

Broodlolly met rosbief en truffelmayonaise
Focaccia met zalm

Glas jus d'orange/ (karne)melk

13,75 p.p. (incl. BTW)
scroll

Buffet Brons

Koud/warm buffet

Thaise rode curry met kip, mango en ananas
Noorse garnalen salade met citroen en mayonaise
Charcuterie met Spinata Romana, paté en ham, tutti frutti en mosterd dressing
Salade Mesclun
Griekse fetasalade
Pasta salade met bospaddenstoelen en mosterd mayonaise
***
Gemarineerde kipfilet, boontjes en truffelroom saus
Noorse zalm reepjes, cerise tomaten, pasta en romige kreeftensaus
Gestoomde seizoensgroenten
Gebakken kriel met zeezout en kervel

27,50 p.p. (incl. BTW)
scroll

Buffet Zilver

Koud/warm buffet

Huisgemarineerde Gravad lax
Plateau met Coburgerham en Ardennerham met 2 soorten meloen
Hollandse garnalensalade met avocado
Noedels met gemarineerde kip en zoetzure komkommer
Aardappelsalade met katenspek en rode uien
Salade Mesclun
Couscoussalade, kikkererwten en geroosterde groenten
***
Gebakken zeewolffilet met grove mosterdsaus
Runderbavette, bospaddenstoelen, ui en rode wijnsaus
Pasta van tomaat, pesto, mozzarella en courgette
Gestoomde seizoen groente
Aardappelgratin

32,50 p.p. (incl. BTW)
scroll

Buffet Goud

Koud/warm buffet

Carpaccio, pijnboompitten, spekjes, oude kaas en basilicum dressing
Gerookte kip met mosterd, crème fraiche en tuinkruiden
Plateau met zalm, heilbot, forel en vis paté
Gekonfijte roseval aardappels met pepermakreel en blauwe aderkaas
Salade mesclun
Waldorfsalade
***
Gestoofde kalfssucade met Mediterrane jus
Coq au vin; in witte wijn gestoofde kippendijen
Op de huid gebakken zeebaars filet
Romige pasta met courgette en mozzarella
Roseval aardappeltjes met zeezout en tijm
Gestoomde seizoen groenten

36,50 p.p. (incl. BTW)
scroll

Buffet Diamant

Koud/warm buffet

Vitello Tonnato
Charcuterie met Coppa di Parma, Spinata Romano en fuet
Roseval aardappels met pepermakreel en blauwe aderkaas
Bonbon van gerookte zalm met Hollandse garnalen
Salade Nicoise met tonijn
Couscous salade met Chorizo en rode paprika
Salade Mesclun
Griekse fetasalade
***
Gebakken kabeljauw medaillons met Hollandaise saus
Varkenshaasmedaillons met bospaddenstoelen-truffel saus
Gevulde champignons met roomkaas en Roquefortsaus
Ravioli met geitenkaas, groenten en pesto-saus
Gestoomde seizoensgroenten
Roseval aardappeltjes met zeezout en tijm

38,50 p.p. (incl. BTW)
scroll

Uitgeserveerd diner

Stel uw eigen menu samen

Kop soep vanaf € 4,50
Voorgerecht vanaf € 9,75
Hoofdgerecht vanaf € 19,50
Dessert vanaf € 4,50

Vanaf 4,50 p.p. (incl. BTW)

Zakendiner

Op onze menukaart vindt u heerlijke gerechten. Stel uw eigen 3 of 4 gangenmenu samen door de genoemde gerechten te combineren. Voor gezelschappen tot 25 personen kunt u vooraf 2 hoofdgerechten doorgeven zodat uw gasten op de dag zelf hier een keuze uit kunnen maken. Bij meer dan 25 personen bespreken wij voorafgaand met u welke gerechten wij voor het gezelschap mogen verzorgen. Voor de gerechten op onze menukaart verwijzen wij u naar de brochure.

Zakenlunch op het water

Lunchen kan bij ons ook óp het water. Huur voor een gezelschap vanaf 10 personen de Salonboot. Onze schipper vaart u in een uur over de Bergse plassen, terwijl u onderweg geniet van een heerlijke lunch.

U boekt de Salonboot van april tot en met oktober.  

Bekijk onze Salonboot-arrangementen.

Ik help u graag verder!

- Roos Overgaag

Een offerte op maat?

Ik denk graag met u mee!