Za­ke­lijk

Crack the co­de

De nieuw­ste uit­da­ging op het ge­bied van team­buil­ding..

The Challenge of Desire
Een activiteit geschikt voor grotere groepen. Naast alle elementen die er in de escape quests zijn, zoals het oplossen van complexe raadsels, breinbrekende puzzels en cryptische aanwijzigingen om de code te achterhalen, sta je voor de uitdaging bij deze ' cold case moordzaak' het grote verband te zien en ook de moord nog op te lossen. Je hebt hier precies 1 uur voor. Welk team kraakt de code het eerst? Nadat alle smartphones zijn uitgezet is er nog maar 1 spelregel: alles mag! Onderhandelen met de concurrentie, het stelen of afluisteren van oplossingen, kortom alles wat er toe leidt dat jouw team de code als eerste weet te kraken! En daarmee de eretitel 'Mastermind' krijgt! Alles in het spel kan van belang zijn, maar niet alles is het. Bedenk je techniek, wie doet wat? Zet je een spion in of gebruik je de verdediging?

scroll

Escape Quest arrangement

Vanaf 20 personen
  • Escape Quest ''Secret Fortune'' of ''The Challange of Desire'' met spelbegeleider
  • 3-gangen diner du Chef (Kop soep, een hoofdgerecht met keuze uit vis, vlees of vegetarisch en een dessert)
  • Sfeervolle ruimte met uitzicht op de Bergse Plas

    Drank
    Drankjes worden berekend op basis van nacalculatie.
    Het arrangement is uit te breiden met een drankarrangement (*Hollands assortiment) voor gedurende 3,5 uur à € 21,50 per persoon. *Tapbier, huiswijnen, frisdranken, sappen, koffie/thee

57,50 p.p. (incl. BTW)

Het spel speelt zich af aan tafel. Na het voorgerecht krijgen jullie de speluitleg en na het hoofdgerecht gaan jullie aan de slag. De oplossingen bespreken we tijdens het nagerecht. Crack the code kunt u spelen vanaf 7 tot 13 personen per tafel.

The Challenge of Desire : Het verhaal van de moord in de trein
Het verhaal speelt zich af in 1940 en begint in Parijs. Het gaat over 8 mensen in een trein. De luxe privé Pullmanwagon waarin zij reisden was genaamd DESIRE. Alle 8 hebben een uitnodiging ontvangen mee te gaan op de reis. De trein zou hen vanuit Parijs naar Zuid Frankrijk brengen. Inclusief de gastvrouw die hen uitgenodigd heeft zijn zij met 9 personen. Dan blijkt er een moord gepleegd te zijn in de trein... Iemand uit het gezelschap moet de moord gepleegd hebben, maar wie? Dat is de vraag.. Wie lost het op, voordat de Britse geheime dienst het onderzoek overneemt?

Wist u dat?
Wanneer u bij ons een vergaderarrangement of bijeenkomst heeft geboekt dan is de Crack the code als vergaderbreak al te  boeken vanaf € 29,50 p.p. incl. btw

Ik help u graag verder!

- Antoinette Donkersloot

Wilt u een persoonlijke rondleiding?

Vul dan hier het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!