Za­ke­lijk

Di­ner­spel­len

Leu­ke ac­ti­vi­tei­ten voor tij­dens een di­ner

Een dinerspel is ideaal als activiteit voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, teamuitje of een ander groepsuitje. Het spel wordt tijdens een heerlijk 3-gangen diner gespeeld. Tussen de gerechten door worden er verschillende rondes gespeeld. Voor elk dinerspel rekenen wij 3,5 uur.

Lommerrijk biedt u in samenwerking met GetEvents 3 dinerspellen aan;
Hou van Holland diner
Moorddiner
I love the 90's diner

 

scroll

Dinerspellen

Minimaal 25 personen

- Dinerspel verzorgt door GetEvents
- 3-gangen diner du Chef bestaande uit; Soep en flûte, een hoofgerecht met keuze uit vis of vlees en een dessert
- Exclusieve ruimte binnen Lommerrijk voor uw gezelschap

Drank
Drankjes worden berekend op basis van nacalculatie.
Het arrangement is uit te breiden met een drankarrangement (*Hollands assortiment) voor gedurende 3,5 uur à € 21,50 per persoon.  *Tapbier, huiswijnen, frisdranken, sappen, koffie/thee

52,50 p.p. (Incl. BTW)

Omschrijving spellen

Hou van Holland Quiz
Tijdens ons Hou van Holland Diner wordt uw kennis over ons koude kikkerlandje flink op de proef gesteld. Ga de strijd aan met uw vrienden, vriendinnen of collega's? Maak uw borst maar nat, want met dit diner komen we erachter wie er rijp is voor een inburgeringscursus!

Onze Hou van Holland Quiz bestaat uit verschillende spannende en hilarische spelrondes, waarbij al uw vaardigheden worden getest. Gevreesd, maar echt geliefd, beginnen we met onze opwarmende Algemene Kennisronde. Weet u welke 11 steden er horen bij de Elfstedentocht? Of wie nu toch onze Vader des Vaderland is? Tijd om de koppen bij elkaar te steken en de meeste punten bij elkaar te sprokkelen!

Als iedereen na de eerste ronde goed is opgewarmd, hebben we nog een aantal andere spelrondes voor u in petto. Uitbeelden, rekenen, spellen en natuurlijk gaan we zingen! U krijgt de origineelste en grappigste vragen en opdrachten voorgeschoteld, zodat u elkaar eens van een hele andere kant meemaken. Kortom; variatie en hilariteit volop!

Aan het einde van de avond tellen we de punten bij elkaar op en presenteren we de langverwachte ontknoping! Welk team gaat naar huis met die felbegeerde prijs?

Het Moorddiner
Met ons Moorddiner organiseer u het meest onverwachtse en hilarische bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of familie-uitje! Denkt u rustig van het eten te genieten? Dan heeft u het goed mis! Zodra iedereen geniet van een heerlijk drankje en niets vermoedend zit te wachten op het voorgerecht, betreedt de politie de ruimte. Dat had u zeker niet verwacht?! Al snel kijkt iedereen elkaar geschrokken aan... Wat is er aan de hand??

Er is een moord gepleegd en het lijk bevindt zich in dit restaurant! Niemand mag de ruimte verlaten totdat duidelijk is, wie deze brute moord op zijn geweten heeft. Na een wervelende en hilarische introductie, waarin we ook wat leuke gegevens van de groep kunnen verwerken, kan het moordspel beginnen. Degene die zich het verdachtst gedragen, worden al snel door de politie apart genomen. Zij worden meegenomen voor een kort verhoor en ondertussen stiekem omgetoverd tot onze zelf bedachte personages. Ook worden zij door de acteurs geïnstrueerd over hun rol in het spel en de aanwijzingen die zij wel, of juist niet moeten bevestigen. Wie kunt u nog vertrouwen?

De taak van de overige leden van het gezelschap? Natuurlijk om de moord op te lossen! Zij worden (afhankelijk van de grootte van het gezelschap) in verschillende teams opgedeeld. Door slimme ondervragingstechnieken en onderzoek van de personages en het lijk, kunnen deze teams aanwijzingen verzamelen, welke uiteindelijk leiden naar de juiste dader. Wij zorgen voor veel hilariteit tijdens dit moordspel en door het grote teambuildingselement is dit uitje erg geschikt voor bedrijfsuitjes, familiefeestjes en vrijgezellenfeestjes!

I love the 90's Quiz
Onze 'I love the 90's Quiz' is een groot feest der herkenning! Met deze quiz nemen wij u mee terug in de tijd. Aan de hand van quizvragen, jingles, tv-tunes, opdrachten en onversneden jaren '90 muziek gaan we vanavond een aantal mooie herinneringen ophalen. Dus boek dit gezellige dinerspel nu en maken samen met ons een 'trip down memory lane'.

De quizmaster deelt uw groep op in verschillende teams. Deze teams zullen het vervolgens tegen elkaar gaan opnemen en strijden om de felbegeerde hoofdprijs! De quizvragen, jingles, tv-tunes en hits uit de jaren 90 zult u vanavond om de oren vliegen. Weet u bijvoorbeeld nog wie tijdens de Champions League finale van '95 het winnende doelpunt maakte? Of met welke hit Vanilla Ice wereld beroemd werd? Met onze 'I love the 90's Quiz' zullen wij uw geheugen even goed opfrissen.

Onze 'I love the 90′s Quiz' is ideaal als activiteit voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, teamuitje of ander groepsuitje in het altijd bruisende Rotterdam. Dus aarzel niet en ga samen met ons terug in de tijd!

Ik help u graag verder!

- Antoinette Donkersloot

Offerte op maat?

Vul dan hier het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen door te nemen!