Za­ke­lijk

Hi­la­ri­sche tocht

Ga er­op­uit met je col­le­ga's in Rot­ter­dam

Met de hilarische tocht leert u zowel Rotterdam als uw collega's op een andere manier kennen. De tocht staat garant voor een prachtige route en heel veel plezier.

Ontdek Rotterdam bijvoorbeeld al steppend of op de tandem. Ralley met collega's in een lelijke Eend. Of stap ouderwets op de Solex. Solexrijders gaan in stijl, met een lange, lederen jas en een pothelm op.

Met de Hilarische tocht reist u met uw team door de stad. Het team dat het snelst terug is bij Lommerrijk mét de juiste antwoorden wint de bokaal. In de Duck Tour met de lelijke Eend gaat u blind fileparkeren, banden verwisselen en proeft u streekproducten. En tijdens de tandemrit leert u meer over de historie en architectuur van Rotterdam.

Na de tocht komen de sterke verhalen los bijvoorbeeld tijdens een barbecue aan de Bergse Plas.

Kies uit 6 verschillende hilarische tochten

Kies de Hilarische tocht die past bij uw bedrijf.
Dit zijn de hilarische tochten:

Steptour (tijdsduur 2 à 3 uur) 
Deze tocht boekt u vanaf 20 personen. U verkent Rotterdam Hillegersberg en de Rotte op een kick bike (step). In groepjes van drie tot vier personen gaat u op pad met een plattegrond. Prijs op aanvaag.

Tandemrit (tijdsduur 2 à 3 uur) 
In tweetallen fietst u door Rotterdam. Onderweg beantwoordt u vragen en gaat u op zoek naar foto's over de historie en architectuur van Rotterdam. Deze rit boekt u vanaf 20 personen. Prijs op aanvaag.

Kanotocht (tijdsduur 2 uur) 
Vanaf 20 personen boekt u deze kanotocht over de Bergse Plas. Met een puzzeltocht in de hand komt u langs de mooiste stukjes van de Bergse Plas. Onderweg is er ook voldoende tijd voor een frisse duik in het water. Prijs op aanvaag.

Solextour (tijdsduur 2 à 3 uur) 
In een unieke stoet van minimaal 25 personen trekt u door Hillegersberg. Alle solex rijders gaan gekleed in de ''tand des tijds'', dat wil zeggen een oude lange lederen jas aan en een mooie pothelm op! De Solextour wordt begeleidt door enthousiaste begeleiders en voorop rijdt de bezemwagen met reserve Solexen. Prijs op aanvaag.

Duck Tour (tijdsduur 3 uur)
Met minimaal 40 collega's rijdt u een eigen route door Rotterdam. Op verzoek navigeert u met behulp van een gebruikdsvriendelijke tablet met video clips. Onderweg doet u met uw team opdrachten, zoals blind fileparkeren en een filmquiz. Prijs op aanvaag.

Ik help u graag verder!

- Antoinette Donkersloot

Offerte op maat?

Vul dan hier het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen door te nemen!