Za­ke­lijk

Sa­lon­boot

Boek uw sa­lon­boot voor een tocht op de plas

Prachtig uitzicht, intieme sfeer en goed eten en drinken. Dat kunt u verwachten op de Salonboot. In een uur vaart onze schipper u samen met collega's of zakenrelaties over de Bergse Plas. De Salonboot boekt u van april tot en met oktober. Een echte aanrader na een vergadering of training of als aanvulling op uw bedrijfsborrel. 

Onze Salonboot, een 'bakdeksalonkruizer' uit 1932, is vernoemd naar Vrouw Romein. Deze dame begon in 1880 Theeschenkerij Lommerrijk in haar achtertuin.

Verschillende arrangementen
Op de salonboot zijn diverse arrangementen mogelijk. Uiteraard maken wij ook graag een arrangement op maat voor u. Wij zijn benieuwd naar uw wensen. 

Aperitief arrangement
Aansluitend aan een diner of buffet in Lommerrijk boekt u het aperitief arrangement op onze salonboot. In 30 minuten vaart u over de plas en geniet u van wijn, bier, fris en diverse zoutjes en nootjes.

Lunchen op de salonboot
Ga er met collega's tussenuit en lunch een uur lang op het water. De lunch bestaat uit prosecco, mini sandwiches, wraps en vers fruit. Uiteraard met een goed glas wijn, bier of frisdrank.

Ik help u graag verder!

- Andrea den Hartog

Heeft iemand een allergie?

Informeer bij mij naar de mogelijkheden!