Za­ke­lijk

Net­wer­ken

Rot­ter­dam­se net­werk­lo­ca­tie aan het wa­ter

Voor een Rotterdamse netwerklocatie aan het water moet u bij Lommerrijk zijn. Samen met uw zakenrelaties geniet u van het uitzicht over de Bergse Plas. Binnen heeft u keuze uit 5 verschillende ruimten met faciliteiten voor een mini-workshop of presentatie. De Bergse Plaszaal is bijvoorbeeld een geschikte ruimte voor uw netwerkborrel. Met mooi weer kunt u ook buiten netwerken op de landtong of in onze Salonboot.

Goed bereikbaar
Lommerrijk ligt net buiten het centrum van Rotterdam. Onze locatie is goed bereikbaar met de tram en trein, en de A20 en A13 liggen op vijf minuten afstand. Gratis gebruik van ons parkeerterrein, net als de wifi.

Lekkere hapjes en drankjes
Hapjes en drankjes die in de smaak vallen bij uw doelgroep zijn essentieel voor een geslaagd netwerkevent. Gaat u voor kleine hapjes, een walking dinner of een buffet? Vegetarisch of juist vlees? We denken graag met u mee.

Deze bedrijven gaven een netwerkborrel aan het water

Al jaren organiseren bedrijven en netwerkorganisaties hun netwerkevent bij Lommerrijk. Wij ontvingen onder meer: 

  • GNO Business Netwerk
  • MKB Rotterdam
  • EmPOWERMe
  • 010zakenvrouwen
  • Ronald McDonald 
  • Business Breakfast club
  • Business Netwerk Rijnmond
  • en BOB borrel.

Komt u ook netwerken aan het water? 

Ik help u graag verder!

- Rowena Lemmer

Wilt u een persoonlijke rondleiding?

Vul dan hier het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Wat zeggen onze gasten?

Reviews
0 /10

Hartelijk dank voor jullie tijd en gastvrijheid  - we waarderen het enorm dat je je vakantie hiervoor wilde onderbreken. We kijken terug op een inspirerende en energieke dag; jullie hebben ook van onze opdrachtgever DAS hoge scores toebedeeld gekregen. 

 

 

Rebecca Adriaanse, Business Openers
0 /10

Afgelopen maandag was de MKB Borrel bij Lommerrijk in samenwerking met Rabobak Rotterdam. Wij kijken terug op een zeer geslaagde middag op deze unieke locatie en wat leuk dat onze gasten ook een boottochtje konden maken. Hartelijk dank voor alles

MKB Rotterdam Rijnmond