Za­ke­lijk

Bij­een­komst

Za­ke­lij­ke bij­een­kom­sten in Rot­ter­dam

Voor een zakelijke bijeenkomst in Rotterdam is Lommerrijk zeer geschikt. U organiseert hier in alle rust een congres, workshop, training of netwerkborrel. In elke ruimte heeft u uitzicht op de Bergse Plas. De wifi is gratis.

Lommerrijk ligt net buiten het centrum van Rotterdam en toch op slechts vijf minuten van de A20 en A13. Uw zakelijke relaties kunnen gratis gebruik maken van ons parkeerterrein; we hebben gelegenheid voor ruim 120 auto's.

Voordelen van uw zakelijke bijeenkomst

  • Goed bereikbaar per auto, tram en trein
  • Locatie is geschikt voor groepen van 15 tot 300 personen
  • Heerlijke catering: lunch, borrel en diner
  • Zowel binnen als buiten beschikbaar
  • Combineer uw verblijf met een activiteit

Beste congreslocatie van het jaar

Lommerrijk is uitgeroepen tot beste congreslocatie van het jaar. We kregen deze award vanwege onze ligging aan het water, onze gastvrijheid, de goede bereikbaarheid en onze betaalbare prijs.

Ik help u graag verder!

- Rowena Lemmer

Wilt u een persoonlijke rondleiding?

Vul dan hier het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Wat zeggen onze gasten?

Reviews
0 /10

Hierbij willen wij u meedelen dat wij zeer tevreden zijn over de wijze waarop u hebt bijgedragen aan het welslagen van onze receptie. De locatie, verzorging, bediening, muziek etc was uitstekend. Wij hebben veel positieve reacties mogen ontvangen. Hartelijk dank voor uw bijdrage hierin. 

Hillard van der Steeg, Vice-voorzitter VSI
0 /10

Hartelijk dank voor jullie tijd en gastvrijheid  - we waarderen het enorm dat je je vakantie hiervoor wilde onderbreken. We kijken terug op een inspirerende en energieke dag; jullie hebben ook van onze opdrachtgever DAS hoge scores toebedeeld gekregen. 

 

 

Rebecca Adriaanse, Business Openers
0 /10

Afgelopen maandag was de MKB Borrel bij Lommerrijk in samenwerking met Rabobak Rotterdam. Wij kijken terug op een zeer geslaagde middag op deze unieke locatie en wat leuk dat onze gasten ook een boottochtje konden maken. Hartelijk dank voor alles

MKB Rotterdam Rijnmond
0 /10

Nogmaals bedankt voor de goede zorgen van afgelopen dinsdag, mede door jullie medewerking/gastvrijheid en inzet is de avond een groot succes geworden!

Anja Schaaf, Bulgari Perfumes