Vragen of reserveren? (010) - 422 00 11

>Bruiloften

Éen van de mooiste trouwlocaties van Rotterdam

Trouwen in Rotterdam-  aan het water-  is een droom voor veel bruidsparen. Kiest u voor Lommerrijk als trouwlocatie, dan komt deze droom uit dankzij de schitterende ligging aan de Bergse Plas in Hillegersberg.

Bruid en bruidegom kunnen bovendien letterlijk in het huwelijksbootje stappen bij Lommerrijk. Onze Salonboot neemt het bruidspaar graag mee voor een tochtje over de plas.

Wekelijks trouwen diverse bruidsparen in de zaal die direct uitkijkt over het water. Dit maakt samen met de gastvrijheid en goede service dat Lommerrijk het “Keurmerk Trouwen” van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie (NTBO) mag dragen! Lommerrijk is dus zeker de perfecte trouwlocatie in Rotterdam.

JA, IK WIL LOMMERRIJK OOK ALS LOCATIE VOOR MIJN BRUILOFT!

bruiloft 1 Bruiloft 8 bruiloft 3 Bruiloft 2 Bruiloft 9 Bruiloft7

Geschikt voor huwelijksvoltrekking tot complete bruiloft

Door de mooie inrichting en diversiteit aan zalen is Lommerrijk de ideale trouwlocatie. Een kleinschalig intiem diner, of een uitbundige feestavond voor ruim 300 gasten; het is allemaal mogelijk en u heeft zelf de keuze welke onderdelen van de bruiloft bij Lommerrijk gevierd worden.

Bruiloften voor 10 tot 300 personen

In Lommerrijk verzorgen we kleine en grote bruiloften. Dankzij 5 verschillende zalen hebben we plek voor bruiloftsfeesten van 10 tot 300 personen. Wat voor soort bruiloft u ook in gedachten heeft, bij Lommerrijk kunt u alle kanten uit!

"" We hebben een fantastische bruiloft gehad. Het eten was lekker, het personeel heel aardig. It's a dream came true!""Ihor & Riri Smal

Aanvulling op uw bruiloft

Naast uw bruiloftsfeest, receptie of diner biedt Lommerrijk u ook graag iets extra’s. We denken graag met u mee en kunnen adviseren over zaken die uw trouwdag net dat beetje extra geven. Een boottocht over de Bergse Plas met onze salonboot uit 1932 is natuurlijk schitterend voor uw trouwreportage. De mogelijkheden zijn eigenlijk onbeperkt. Heeft u een goed idee? Laat het ons weten en we gaan voor u aan de slag. Zo maken we de mooiste dag van uw leven écht onvergetelijk.

Uniek trouwen in Rotterdam

Lommerrijk is gelegen op een prachtige rustieke plek aan de Bergse Plas in Rotterdam-Hillegersberg. Veel bruidsparen gingen u voor en gaven elkaar het ja-woord in de Terraszaal. Trouwen in Rotterdam, in de Terraszaal van Lommerrijk - met eigen ingang en een uniek uitzicht over de Bergse Plas - heeft zijn eigen intimiteit voor dit romantische moment.

Op onderstaande dagen en tijden kunt u in Lommerrijk trouwen:

Onderstaande tijden zijn om het hele uur

Maandag t/m woensdag 12 - 18 u € 350,-
Donderdag en vrijdag 12 - 18 u € 450,-
Zaterdag en zondag 12 - 18 u € 650,-

Genoemde prijzen zijn exclusief trouwambtenaar en gelden niet tijdens feestdagen. Tevens is het mogelijk om ’s avonds of op een feestdag te trouwen, wij informeren u graag over de kosten hiervan.

  • IMG_2372
  • IMG_1539
  • 17
  • 18
  • 9
  • IMG_1814
  • IMG_2155
  • IMG_1948

Vragen of reserveren? Neem contact met ons op:

 Of kom vrijblijvend langs voor een locatie bezoek tijdens één van onze open avonden!