Vragen of reserveren? (010) - 422 00 11

>>Open dag

Open dag voor bruidsparen

Regelmatig organiseert Lommerrijk een open dag/ avond voor bruidsparen...een mooie gelegenheid om eens vrijblijvend te kijken naar de mogelijkheden die Lommerrijk biedt voor uw huwelijksdag! Tijdens de open dagen/ avonden  zijn alle ruimtes in Lommerrijk zó ingericht dat u de sfeer voor uw bruiloft goed kunt proeven! 

Wanneer?

De eerstvolgende open avonden staan gepland op

U bent van harte welkom om zonder afspraak binnen te wandelen, rond te kijken en te genieten van een hapje en een drankje. Indien u zich vooraf via onderstaande link aanmeldt ontvangt u tijdens uw bezoek aan de opendag een leuke attentie! 

Uiteraard bent u ook van harte welkom als u op zoek bent naar een schitterende locatie voor een andere feestelijke gelegenheid.

hier aanmelden voor een van de open dagen

Wat u kunt verwachten op de open dag

Het is tijdens de open dagen mogelijk om in informele sfeer en zonder enige verplichting Lommerrijk als mogelijke locatie voor uw huwelijksdag te bekijken. Zeker voor aanstaande bruidsparen is dit een mooie gelegenheid om de sfeer te proeven!

 

 

 

 

We vertellen u graag alle mogelijkheden...vraag daarom tijdens de open avond gerust naar een van onze medewerkers. Wilt u liever op eigen gelegenheid een kijkje nemen in de diverse sfeervolle ruimtes is dit uiteraard ook mogelijk.

Offerte

Voor het opstellen van een offerte nemen wij graag de tijd. Uit ervaring weten wij dat de open avonden over het algemeen druk bezocht worden. Indien u al uw wensen wilt bespreken voor een gedetailleerde offerte dan maken wij graag in overleg met u een afspraak op een andere dag, zodat wij rustig alle mogelijkheden met u door kunnen nemen.

feest 4 Feest8 Feest2 Lommerrijk TERRASZAAL feestavond mrt 2014 (71) (Large) Feest10 Feest5

Vul onderstaande gegevens in en meld u aan voor een van de open dagen

Heeft u al een trouwdatum in gedachten of al eens een offerte van ons mogen ontvangen ? Geef dit aan in het opmerkingenveld.