Vragen of reserveren? (010) - 422 00 11

>>Trouwen

Bruiloften; Unieke trouwlocatie

Lommerrijk is gelegen op een prachtige rustieke plek aan de Bergse Plas in Rotterdam-Hillegersberg. Veel bruidsparen gingen u voor en gaven elkaar het ja-woord in de Terraszaal van Lommerrijk. De Terraszaal, met eigen ingang en een uniek uitzicht over de Bergse Plas, heeft zijn eigen intimiteit voor dit romantische moment. 

Op onderstaande dagen en tijden kunt u in Lommerrijk trouwen;

Onderstaande tijden zijn om het uur.

Maandag t/m woensdag 12 - 18 u € 350,-
Donderdag en vrijdag 12 - 18 u € 350,-
Zaterdag en zondag 12 - 18 u € 450,-

Genoemde prijzen gelden alleen in combinatie met een diner, receptie of feestavond en zijn exclusief trouwambtenaar. Tevens is het mogelijk op een feestdag of in de ochtend en avond te trouwen, wij informeren u graag over de kosten hiervan.

bruiloft 1 Bruiloft 8 bruiloft 3 Bruiloft 2 Bruiloft 9 Bruiloft7

Direct contact opnemen?

Vanzelfsprekend is het mogelijk om aansluitend aan de huwelijksplechtigheid in Lommerrijk te reserveren voor o.a. felicitatie met champagne en bruidstaart, een receptie, (walking) diner, feestavond, een romantisch boottochtje over de Bergse Plas met onze salonboot “Vrouwe Romein” uit 1932 en nog veel meer.
Lommerrijk beschikt over verschillende ruimtes van felicitaties en diner van 20 - 300 personen tot receptie en feestavond van 30 - 400 personen.  Daarnaast is het mogelijk een romantische tocht te maken over de Bergse Plas met onze unieke salonboot ‘Vrouwe Romein’ uit 1932. 
Ook hebben we een eigen, gratis, parkeerterrein.

Vrijblijvende rondleiding en offerte

Het is 7 dagen per week, zowel in de middag als in de avond, mogelijk een afspraak te maken voor een rondleiding. Tijdens een persoonlijk gesprek noteren wij al uw wensen en maken vrijblijvend een offerte zodat u een idee heeft van de kosten.
Om teleurstellingen te voorkomen kunnen wij de gewenste ruimte vrijblijvend voor u in optie zetten. U heeft rustig de tijd om uw keuze te maken en bent u in ieder geval verzekerd van beschikbaarheid.

Voor uw bruiloftsfeest, diner, of receptie kunt u uiteraard alle dagen van de week bij ons terecht. Neem contact op met afdeling reserveringen voor een vrijblijvende rondleiding.

Wij helpen u graag om van uw trouwdag een onvergetelijke dag te maken.
Want tenslotte is uw huwelijksdag voor u en ons uniek!

 

Vragen of reserveren? Neem contact met ons op.