Vragen of reserveren? (010) - 422 00 11

>Figuranten

Lommerrijk zoekt figuranten!

In Lommerrijk zijn afgelopen weken diverse zalen verbouwd en gerestyled. Om de verbouwde zalen aan iedereen te kunnen laten zien, zullen wij nieuwe foto's laten schieten en zal er een bedrijfsfilmpje opgenomen worden. Hiervoor zijn wij op zoek naar figuranten in de leeftijd van plm. 25 - 50 jaar.

Lijkt het jou leuk om op maandag 27 juli te figureren tijdens de foto- en videoshoot bij Lommerrijk? Meld je dan vandaag aan!

 


De inschrijving is gesloten

Heeft u zich op tijd aangemeld, dan is er reeds contact met u opgenomen.


Figurant worden

Tijdens de shootdag wordt er voor diverse thema's beeldmateriaal geschoten. Zo kun je een voorkeur uitspreken voor de thema's waar je het liefst wilt figureren. Er kan gekozen worden uit onder andere de volgende opties (inschrijven voor meerdere shoots wordt op prijs gesteld. De organisatie bepaald wie uiteindelijk voor welke shoot geselecteerd wordt):

1) Trouwshoot

Wij zoeken een bruidspaar en mensen die als gast van een bruiloft, diner en feestavond willen figureren. 
Gewenste kleding: kostuum / feestelijk

2) Zakelijke bijeenkomst

Wij zoeken dames en heren in representatieve kleding voor een shoot van vergaderingen, congressen, bedrijfsborrels.
Gewenste kleding: kostuum / colbert / mantelpak / verzorgd zakelijk

3) Restaurant

Wij zoeken mensen voor een shoot van onze brunch, walking dinner, high wine, etc.
Gewenste kleding: casual chic

Lommerrijk Rotterdam Lommerrijk Rotterdam Lommerrijk Rotterdam Lommerrijk Rotterdam Lommerrijk Rotterdam Lommerrijk Rotterdam Lommerrijk Rotterdam Lommerrijk Rotterdam Lommerrijk Rotterdam Lommerrijk Rotterdam Lommerrijk Rotterdam Lommerrijk Rotterdam

 

Vergoeding voor figuranten

Deze shoot geschiedt op vrijwillige basis. Figuranten krijgen een vergoeding in de vorm van een waardebon t.w.v. €35,- te besteden bij Lommerrijk of Dok 99 Rotterdam. Daarnaast wordt tijdens de shoot uiteraard gezorgd voor een maaltijd en drankjes.

De details op een rij