Vragen of reserveren? (010) - 422 00 11

>>eten

Eetmogelijkheden

Lommerrijk heeft een breed scala aan mogelijkheden voor een diner (of lunch) bij uw bijeenkomst. Wij zetten er een paar op een rij. Neem gerust contact met ons op om een maatwerkmogelijkheid te bespreken.


Buffet

Een buffet is altijd zeer geschikt als u met wat grotere groepen bent. Een combinatie van diverse warme en koude gerechten, vlees afgewisseld met vis en natuurlijk diverse salades geven iedereen genoeg keuze voor een smakelijk diner. Vanaf €26,50 P.P.

Walking dinner

Bent u op zoek naar een origineel diner voor uw gezelschap...kies dan voor ons walking dinner. Tijdens dit diner zit u niet aan tafel maar bent u vrij om gezellig met uw gezelschap aan statafels te genieten van de diverse kleine gerechtjes die wij u serveren. Vanaf € 27,50 P.P.

Barbecue

In de zomermaanden is het bij goed weer mogelijk om buiten gebruik te maken van een smakelijk barbecue-diner. Uw privékok bereidt diverse heerlijke soorten vlees waar u bij staat. Daarbij is er uiteraard een buffet met verschillende salades, sauzen, brood en frites. Vanaf € 27,50 P.P.

Drie-gangen keuzemenu

Wilt u graag met u gezelschap gebruik maken van een uitgeserveerd diner aan tafel? Kies dan voor het drie gangen keuzemenu. Uw gezelschap heeft voor elke gang de keuze uit meerdere smakelijke gerechten. Vanaf € 31,50 P.P.

Houtskoolgrillen

Grillen op een echte houtskoolgrill!. Dit kan afhankelijk van de groepsgrootte in een zaal van Lommerrijk of bij Dok 99. Per persoon serveren wij maar liefst 350 gram vlees, vrijf salades, diverse sauzen, brood en frites.
Vanaf € 27,00 P.P. 

Lunchbuffet

Uiteraard zijn onze uitjes ook in de middag te reserveren. Daarom kunt u ook kiezen voor een smakelijk lunchbuffet bij uw arrangement. Diverse heerlijke broodsoorten, ruime keuze aan beleg, een hartige snack en een kopje soep zorgen ervoor dat iedereen met een gevulde maag aan de activiteit begint. Vanaf € 16,50 P.P.

Broodjeslunch

Een snelle lunch heeft u als u kiest voor de broodjeslunch. Een assortiment aan rijkelijk belegde luxe broodjes (2 p.p.) wordt op tafel gepresenteerd. Een prima keuze als u niet teveel tijd voor de lunch uit wilt trekken. Vanaf € 8,50 P.P.