Vragen of reserveren? (010) - 422 00 11

>>extern vergaderen

Extern vergaderen

Uit gewoonte of gemak wordt vaak vergaderd op de vaste vergaderplek op kantoor. Maar is dat altijd handig? Wij geven
5 redenen waarom een externe locatie soms een goed idee kan zijn voor uw bijeenkomst!

Niet gestoord worden

Zit u er net met z’n allen lekker in, wordt u gestoord door een collega die de vergadering binnen loopt om wat te vragen. Deze kans is op een externe locatie veel minder groot. Hierdoor kan iedereen met volledige aandacht aan de slag.

Inspirerende omgeving

Vergaderlocaties bieden vaak een inspirerende omgeving. Wilt u ruimte voor creativiteit bewerkstelligen dan is buiten
vergaderen een idee. Maar ook de mogelijkheid om tussendoor een “frisse neus” te halen, of te lunchen op een boot kan veel effectiever zijn dan in de huidige omgeving waar u dagelijks werkt.

Urgentie besef

Doordat u investeert in een vergadering op een externe locatie, geeft u direct een bepaalde lading en prioriteit aan de
onderwerpen die op de agenda staan. De genodigden zullen minder snel geneigd zijn om zich af te melden en zich actiever opstellen door de verwachtingen die u als organisator schept.

Faciliteiten en ervaring

Vergaderlocaties beschikken doorgaans over de allernieuwste vergaderbenodigdheden. Hierdoor kunt u zorgeloos aan de vergadering beginnen. Goede visuele middelen, flip-overs, brainstormkits en brainfood zijn bij een externe locatie de
normaalste zaak van de wereld.

Teambuilding

Door een activiteit aan een vergadering te koppelen verandert de groepsdynamiek. U leert elkaar beter kennen waardoor een vergadering actiever wordt en er beter wordt samengewerkt.