Vragen of reserveren? (010) - 422 00 11

>>Lommerrijk presenteert zich op de Business Chal...

Lommerrijk presenteert zich op de Business Challenge Rotterdam 2016

Terug naar het overzicht
Lommerrijk presenteert zich op de Business Challenge Rotterdam 2016

LOMMERRIJK presenteert zich op de 

BUSINESS CHALLENGE ROTTERDAM 2016

Business Challenge Rotterdam is een van de grootste netwerk evenementen van Rijnmond met 180 standhouders en een te verwachte bezoekersaantal van 3500 personen. 

Het evenement vindt plaats op een bijzondere plek: de bekendste Rotterdamse middenstip!                                     De "heilige" grond van de KUIP, het speelveld van Feyenoord!

Programma

Donderdag 16 juni 2016 

13.00 - 18.00 uur Business Challenge Rotterdam op en om het veld van De Kuip.

18.00 - 20.00 uur Netwerkborrel met uitreiking van de Inspiratie Award 2016.

Inspireren

Tijdens de Business Challenge Rotterdam worden ter inspiratie diverse workshops en lezingen georganiseerd op unieke plekken in het stadion: de kleedkamer van Feyenoord en het perscentrum. Bijzondere sprekers zorgen gegarandeerd voor inspiratie en nieuwe inzichten. 

Uitnodiging

Over iets minder dan een maand is het zover- de Business Challenge Rotterdam 2016. Deze tweede editie staat in het teken van uitdagingen. Uitdagingen in het bedrijfsleven, in de sport, in de stad Rotterdam, maar ook persoonlijke uitdagingen. Proberen het beste in jezelf en elkaar omhoog te halen. In ontmoeten, inspireren en samenwerken. En dat proberen wij ook toe te passen op de weg naar de totstandkoming van Business Challenge Rotterdam 2016.
Een bijzonder evenement op een bijzondere plek!

Voor meer informatie over de beurs kunt u terecht op http://businesschallenge-rotterdam.nl/

LOMMERRIJK staat met een paviljoen op de "heilige" grond en heeft een uitdaging voor u!  We nodigen u, als zakelijke relatie of prospect, daarom uit om deze uitdaging met ons aan te gaan. U kunt ons vinden op het Business Netwerk Rijnmond PLEIN met standnummers 169 t/m 184. 

Registreren

Om gratis toegang te krijgen op dit evenement vragen wij u vriendelijk om zich vooraf te registreren voor dit evenement via de website met onze eigen registratiecode ZHQY 

http://registratie.businesschallenge-rotterdam.nl/

Hierna ontvangt u een bevestiging met e-ticket die u mee dient te nemen naar De Kuip.

Mocht u meer informatie willen kunt u bellen naar 010-4220011 en vragen naar Lidwine Erftemeijer