Vragen of reserveren? (010) - 422 00 11

>>Nieuw! "Escape Room Quest" teambuilding aan taf...

Nieuw! "Escape Room Quest" teambuilding aan tafel

Terug naar het overzicht
Nieuw! "Escape Room Quest" teambuilding aan tafel

Teambuilding 

Een van de belangrijkste dingen van een bedrijf zijn de medewerkers. Als zij goed functioneren dan verlopen alle processen beter en dat leidt tot betere bedrijfsresultaten. Als de werksfeer onderling goed is, werken mensen met plezier en dit zorgt weer voor minder ziekteverzuim. Een goede werksfeer gaat niet altijd vanzelf. Iedereen heeft het nodig om af en toe gewaardeerd en gemotiveerd te worden. Een gezamenlijk uitje of activiteit dragen hier zeker toe bij. Met elkaar gaan borrelen of eten is gezellig, maar de gesprekken blijven vaak over het werk gaan. Ook zoeken dezelfde mensen elkaar altijd weer op, waardoor sommige elkaar nooit beter leren kennen. Wanneer er een activiteit aan het uitje gekoppeld wordt, worden de gesprekken anders , komen de deelnemers elkaar op een andere manier tegen, raakt het werk even op de achtergrond en wordt er nieuwe energie opgedaan. En dat maakt nou net het verschil! Een teamactiviteit is dus een belangrijk middel om de bedrijfsresultatien goed te houden of te verbeteren. 

 

Escape Room Quest 

De nieuwste uitdaging op het gebied van teambuilding....

Het grote verschil van dit concept ten opzichte van de traditionele Escape Room is, dat het spel geen break-out is maar een break-in...  

En het voordeel van Escape Room Quest is dat het met meerdere personen gespeeld kan worden.

Deze activiteit vindt plaats aan tafel tijdens het diner of is in te zetten als vergaderbreak. Het is een spel waarbij je geheel volgens de "escape room formule" via allerlei ingewikkelde raadsels en puzzels de escape moet zien te vinden. Je hebt hierbij de escape room beleving, terwijl het eten ook meteen geregeld is. Om de spanning nog wat extra te verhogen en de teambuilding te vergroten, worden de groepen per tafel in twee teams verdeeld die, tegen maar ook met elkaar , strijden om als eerste - binnen een uur - de escape te vinden. De "escape" is in dit geval de cijfercode die gevonden moet worden om de kluis te kunnen openen. Wordt deze gevonden dan valt het mogelijke miljoenen fortuin in handen van het winnende team. 

Lees meer...

http://www.lommerrijk.nl/uitjes/teambuilding/