Vragen of reserveren? (010) - 422 00 11

>>NTBO | Open Trouwlocatie Dag

NTBO | Open Trouwlocatie Dag

Terug naar het overzicht
NTBO | Open Trouwlocatie Dag

Een open dag speciaal voor bruidsparen

Op de NTBO Open Trouwlocatie Dag vinden aanstaande bruidsparen hun ultieme trouwlocatie!
Kom geheel vrijblijvend langs en neem een kijkje binnen Lommerrijk, gelegen aan de Bergse plas in Rotterdam- Hillegersberg. De verschillende zalen zullen geheel ingericht zijn voor uw huwelijksdiner, receptie en/of feestavond. 

Daarnaast hebben wij een aantal specialisten uit de TrouwBranche uitgenodigd. Zij zullen u inspireren met de nieuwste trends en natuurlijk adviseren zij u graag hoe u van uw mooiste dag ook écht een unieke dag kunt maken!

Uiteraard is alle informatie tijdens de Open Trouwlocatie Dag op zondag 15 maart bij Lommerrijk geheel vrijblijvend! Wij heten u graag welkom tussen 12.00 en 17.00 uur!

Trouwen bij Lommerrijk

Wist u dat u binnen Lommerrijk ook in het echt verbonden kunt worden? Wekelijks trouwen diverse bruidsparen in Lommerrijk. Dit maakt, samen met de gastvrijheid en goede service, dat Lommerrijk het "Keurmerk Trouwen" van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie (NTBO) mag dragen, en daar zijn wij trots op!

Langs de Bergse plas bevindt zich de Terraszaal met eigen ingang, waar de huwelijksvoltrekkingen plaatsvinden. Ook de Terraszaal zal tijdens de Open Trouwlocatie Dag geheel ingericht worden in de  sfeervolle trouw opstelling. 

Uiteraard maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u, zodat u direct een idee heeft van het kostenplaatje!

Komt u langs? Laat het ons weten!

Bespreek uw wensen met specialisten

Tijdens de Open Trouwlocatie Dag op zondag 15 maart kunt u bij Lommerrijk meer dan alleen de locatie bezichtigen! Uiteraard staan onze medewerkers u graag te woord om uw wensen te bespreken, maar ook diverse specialisten uit de trouwbranche zullen bij ons aanwezig zijn om u te inspireren!

Bespreek gerust uw wensen en maak uw geplande bruiloft nóg specialer!

                                                   

 

Wilt u ons bezoeken tijdens de Open Trouwlocatiedag? 
Laat het ons weten!