Vragen of reserveren? (010) - 422 00 11

>>Teambuilding...Onderschat het niet!

Teambuilding...Onderschat het niet!

Terug naar het overzicht
Teambuilding...Onderschat het niet!

Teambuilding heeft een toegevoegde waarde omdat het een groepsactiviteit is met de focus op een positieve impuls. Een impuls om de effectiviteit en de efficiëntie van het samenwerken en de sfeer binnen de groep te verbeteren. Kortom, bouwen aan een team! Een groep mensen optimaal in staat stellen de bedrijfsdoelen te kunnen bereiken. 

Uiteraard mogen bij teambuilding de elementen plezier, humor, in- en ontspanning en een wedstrijd element niet ontbreken! Een bedrijfsuitje leent zich daarom goed om aan teambuilding te werken! 

De positieve uitwerking van teambuilding

Werken aan teambuilding heeft een positief effect op de groep waarmee u werkt. De drie belangrijkste effecten van goede teambuilding zijn:

  1. GROEPSGEVOEL
    Een gezamenlijke plezierige herinnering geeft energie, werkt verbindend en draagt zo bij aan het groepsgevoel.
  2. BEGRIP
    Met teambuilding wordt de mens achter de collega vaak zichtbaar, wat ruimte geeft voor andere gesprekken en wederzijds begrip. U leert collega's kennen waar u normaal niet veel mee in contact kwam en door gezamenlijke gespreksstof is de drempel voor contact in de toekomst ook lager.
  3. LOYALITEIT
    Zowel naar werkgever als werknemers onderling zullen door het verhoogde groepsgevoel en begrip ook loyaler naar elkaar worden. En wat is er nu waardevoller dan een loyale collega!

Lommerrij biedt diverse bedrijfsuitjes waarbij u en uw collega's kunnen werken aan teambuilding.
Kijk voor meer info op www.lommerrijk.nl/bedrijfsuitjes

Een bedrijfsuitje bij Lommerrijk

Natuurlijk bent u bij Lommerrijk aan het juiste adres voor een onvergetelijk uitje. Wij zetten een paar opties op een rij; vanzelfsprekend denken we graag met u mee hoe de kosten voor het evenement zo goed mogelijk ingezet kunnen worden!

Beleef nu het spannendste uitje van Rotterdam!

Duik met vrienden, familie of collega's in een onvergetelijk avontuur waarbij maar een ding telt....overleven op onbewoondterrein, net zoals Robinson Crusoe!

Lees meer https://www.lommerrijk.nl/uitjes/expeditie-robinson/

 

Vanaf nu te boeken bij Lommerrijk...

Het gezelligste ALL-IN grilluitje voor gezelschappen vanaf 25 personen! Bowlen, smakelijk eten van het  van Grillbuffet en alle drankjes...voor maar €39,50 per persoon. 

Lees meer https://www.lommerrijk.nl/uitjes/all-in-bowling-uitje/