Vragen of reserveren? (010) - 422 00 11

>>Vergaderen buiten de deur...waarom zou je?

Vergaderen buiten de deur...waarom zou je?

Terug naar het overzicht
Vergaderen buiten de deur...waarom zou je?

Er is niks op tegen om vergaderingen binnen eigen bedrijfsmuren te houden. Het is snel te realiseren, voordelig en gemakkelijk! 

Wij waren benieuwd waarom onze gasten toch voor een externe locatie zoals Lommerrijk kiezen. Natuurlijk spelen capaciteit en aanvullende faciliteiten hierbij een rol, maar waren nog vijf opvallende (en erg logische) redenen! Deze zetten we graag voor u op een rij:

1) Inspirerende omgeving

Vergaderlocaties bieden vaak een inspirerende omgeving. Wilt u ruimte voor creativiteit bewerkstelligen dan is buiten vergaderen een idee. Maar ook de mogelijkheid om tussendoor een “frisse neus” te halen, of te lunchen op een boot kan veel effectiever zijn dan in de huidige omgeving waar u dagelijks werkt.

2) Niet gestoord worden

Zit u er net met z’n allen lekker in, wordt u gestoord door een collega die de vergadering binnen loopt om wat te vragen. Deze kans is op een externe locatie veel minder groot. Hierdoor kan iedereen met volledige aandacht aan de slag.

3) Urgentie besef

Doordat u investeert in een vergadering op een externe locatie, geeft u direct een bepaalde lading en prioriteit aan de
onderwerpen die op de agenda staan. De genodigden zullen minder snel geneigd zijn om zich af te melden en zich actiever opstellen door de verwachtingen die u als organisator schept.

4) Faciliteiten en ervaring

Vergaderlocaties beschikken doorgaans over de allernieuwste vergaderbenodigdheden. Hierdoor kunt u zorgeloos aan de vergadering beginnen. Goede visuele middelen, flip-overs, brainstormkits en brainfood zijn bij een externe locatie de
normaalste zaak van de wereld.

5) Teambuilding

Door een activiteit aan een vergadering te koppelen verandert de groepsdynamiek. U leert elkaar beter kennen waardoor een vergadering actiever wordt en er beter wordt samengewerkt. Bij een externe locatie zijn hiervoor vaak meer mogelijkheden dan binnen het eigen bedrijf.


Vergaderen bij Lommerrijk?

Lommerrijk beschikt over 5 comfortabele vergaderzalen; elk uitgerust met alle voorzieningen om uw vergadering tot een succes te maken. Bovendien is de verzorging van uw lunch, borrel of diner bij ons in goede handen.

Wij denken graag met u mee om uw bijeenkomst tot een succes te maken? Kijk voor alle mogelijkheden ook eens op onze vergaderpagina!