Vragen of reserveren? (010) - 422 00 11

>Open dag

Zondag 25 september 2016

Open Top trouwlocatie route 

Op zoek naar uw droomlocatie?
Kom op zondag 25 september tussen 11.00 en 17.00 uur  vrijblijvend een kijkje nemen in de sfeervolle ruimtes van Lommerrijk. De bubbels staan voor u klaar.
Wij verzorgen een rondleiding en beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u liever op eigen gelegenheid onze locatie bekijken is dit uiteraard ook mogelijk. 

Veel bruidsparen gingen u voor en gaven elkaar het ja-woord in de Terraszaal. Met eigen ingang en een uniek uitzicht over de Bergse plas heeft de Terraszaal haar eigen intimiteit voor dit romantische moment. Ook is het mogelijk in het bijzijn van een intiem gezelschap elkaar buiten onder de eeuwenoude Kastanjebomen het ja-woord te geven.

Aansluitend kunt u bij Lommerrijk terecht voor felicitaties met bubbels en bruidstaart, een receptie, een (walking) diner, een feestavond en een romantische boottocht met Salonboot "Vrouwe Romein",  of een combinatie hiervan. 

Lommerrijk heeft 5 verschillende sfeervolle ruimtes met uitzicht op de Bergse plas. Tevens hebben 2 ruimtes een eigen terras aan het water. Tijdens de Open Trouwlocatie dag kunt u gratis een tochtje maken met onze Salonboot "Vrouwe Romein".

Bij een definitieve reservering in vervolg op uw bezoek tijdens de Open dag bieden wij al uw daggasten een glas Prosecco aan tijdens uw huwelijksdag!

Meld u hier aan bij Lommerrijk 

En als u zich aanmeld via Open Top Trouwlocatie route dan maakt u ook nog eens kans uw huwelijskdag t.w.v. € 10.000,- terug te winnen. Meld u zich dus aan en plan hier tevens uw route!

""Een mooie gelegenheid om de sfeer te proeven.""Open Top trouwlocatie route
 

Plan Your Day bij Lommerrijk Plan Your Day bij Lommerrijk Plan Your Day bij Lommerrijk Plan Your Day bij Lommerrijk Plan Your Day bij Lommerrijk Plan Your Day bij Lommerrijk
                                                         ‚Äč     


 Komt u een kijkje nemen? Laat het ons weten!