Vragen of reserveren? (010) - 422 00 11

>Salonboot

Salonboot "Vrouwe Romein"

salonbootUniek bij Lommerrijk is de mogelijkheid om uw feest compleet te maken met een boottochtje in Rotterdam, over de Bergse Plas. De eigen "bakdeksalonkruizer" uit 1932 biedt plaats aan zo'n 20 personen en is perfect in te zetten om uw evenement net even dat beetje extra te geven.
De salonboot is vernoemd naar de dame die in 1880 in haar achtertuin is begonnen met Theeschenkerij Lommerrijk in Rotterdam; "Vrouwe Romein".

Er zijn diverse arrangementen mogelijk op de salonboot bij Lommerrijk Rotterdam. Hieronder treft u een greep uit de mogelijkheden. Uiteraard geldt ook voor de salonboot dat het geen probleem is om een arrangement op maat samen te stellen!

DIRECT UW TOCHT MET DE BOOT RESERVEREN?

X 20170510-Salonboot verkleind X 20170510-Salonboot-0402-bewerkt X 20170510-Salonboot-verkleind X 20170510-Salonboot-verkleind2 X 20170510-Salonboot-0192-bewerkt 050

Aperitief-arrangement; 30 min varen

Een half uur varen over de Bergse plas, inclusief drankjes en wat versnaperingen in de vorm van zoutjes en nootjes voor slechts € 11,50 per persoon voor minimaal 10 personen.  Aan boord hebben wij rode-en witte wijn, rosé, blikjes bier, frisdranken. De schipper zorgt voor de boot en u voor uw gasten.
Dit arrangement is alleen mogelijk in combinatie met een diner of buffet in Lommerrijk!

Hillietour op het water; 1 uur varen

Onze schipper laat u de mooiste plekjes van Hillegersberg zien. Aan boord serveren wij ieder een glas Prosecco. Vervolgens serveren wij andere drankjes (Rode-en witte wijn, rosé, blikjes bier en frisdranken.) Uiteraard mogen de lekkernijen ook niet ontbreken. Wij verzorgen gamba met wakamé en wasabi mayonaise, wrap met geitenkaas en ham, Canapés, kaasvlinders en olijven.
De hillietour op het water kost € 24,50 p.p. (minimaal 10 personen) 

Man on tour; 1 uur varen

Niets is leuker dan een boottocht met mannen onder elkaar. Bij Lommerrijk bent u hiervoor op het juiste adres.
Gedurende 1 uur verzorgen wij 3 soorten bier en wat versnaperingen in de vorm van luxe notenmix/pinda's, plank met charcuterie/kaas en overheerlijke lauw warme kippenpootjes.
De man on tour kost € 22,50 p.p. (minimaal 10 personen) 

Uw verjaardag op het water; 1,5 uur varen

Bent u jarig en wenst u uw verjaardag intiem op een speciale manier te vieren? Dan is dit het arrangement wat u zoekt.
Op het water zetten wij u in het zonnetje en verzorgen wij aan boord; Glas Prosecco met daarbij een gebakje met uw leeftijd erop en wat versnaperingen in de vorm van luxe notenmix en Canapés. Gedurende de tocht verzorgen wij 
rode-en witte wijn, rosé, blikjes bier, frisdranken.
Uw verjaardag op het water kost € 27,50 p.p. (minimaal 10 personen) 
Eventueel uit te breiden met slingers en ballonnen. Informeer hiernaar bij onze afdeling reserveringen.

Tapas op de plas; 1,5 uur varen

Of het nou lente, zomer of herst is, het dak van de salonboot open of dicht.. Tapas eten kan altijd!
Wij verzorgen voor u en uw gasten een divers assortiment aan tapas bestaande uit; brood met smeersels, pikante kippenpootjes, gemarineerde olijven, mini carpaccio, gamba's in knoflook, gekruide gehaktballetjes en calamares.
Gedurende de tocht verzorgen wij rode-en witte wijn, rosé, blikjes bier en frisdranken.
Tapas op de plas kost € 27,50 p.p. (minimaal 10 personen)

Ontbijtvaart; 1 uur varen

Een ideaal arrangement voor de vroege vogels onder ons. Geniet van een uitgebreid ontbijt bij ons aan boord.
Het assortiment bestaat uit; croissant met roomboter en jam, belegde broodjes en mini sandwiches, gekookte eieren, verse fruitsalade en dranken zoals jus d'orange, (karne)melk en koffie/thee.
Ontbijtvaart kost € 21,50 p.p. (minimaal 10 personen) 

Babyshower; 1,5 uur varen

Opzoek naar een totaal ander concept voor een babyshower? Dan bent u bij ons op het juiste adres.
Aan boord verzorgen wij diverse lekkernijen bestaande uit; gebakje roze/blauw, lange vingers met muisjes, zoen met muisjes en soesjes met muisjes. Gedurende de tocht verzorgen wij rode-en witte wijn, rosé, blikjes bier en frisdranken.
Babyshower kost € 24,50 p.p. (minimaal 10 personen)
Eventueel uit te breiden met slingers en ballonnen. Informeer hiernaar bij onze afdeling reserveringen.

Bruids-arrangement; 1 uur varen

Een romantisch tochtje van 1 uur over de Bergse plas. Aan boord serveren wij ieder een glas Champagne. Vervolgens serveren wij andere drankjes (Hollands assortiment) naar keuze. Tevens verzorgen wij o.a. luxe mini-gebakjes, bonbons  en roomboterkoekjes,  voor de hartige trek  luxe canapé’s met zalm, Brie, paté en mini-clubsandwiches.
Het bruidsarrangement kost € 29,50 p.p. (minimaal 10 personen) 

Sportieve lunch; 1 uur varen

Een ideaal arrangement om er bijvoorbeeld tijdens werk er met uw collega's even tussen uit te zijn of op een unieke manier even lunchen met uw vrienden/vriendinnen. De lunch bestaat uit; Een glas Prosecco, mini sandwiches met luxe beleg, wraps en vers fruit. Gedurende de tocht verzorgen wij rode-en witte wijn, rosé, blikjes bier en frisdranken.
De sportieve lunch kost € 24,50 p.p. (minimaal 10 personen) 

Tea on the lake; 2 uur varen

Aan boord verzorgen wij een assortiment aan luxe mini gebakjes, petitfours, bonbons, muffins, kaneelkoekjes, etc. Tevens verzorgen wij diverse hartige snacks die uw High Tea tot een smakelijke beleving maken. Denk hierbij aan heerlijke huisgemaakte mini-sandwiches met rosbief, zalm en brie, mini- wraps met gerookte kip en bacon, en traditionele scones met double cream en marmelade. Tijdens de High tea kunt u een keuze maken uit de verschillende smaken thee uit de Dilmah T serie, of laat u verrassen door de selectie van de dag. Vanzelfsprekend wordt ook koffie verzorgd. Tevens huiswijnen, frisdrank en sappen.
De Tea on the lake kost  € 27,50 p.p.  (minimaal 10 personen)

Alleen varen met de boot incl. schipper is uitsluitend mogelijk in combinatie met een reservering binnen Lommerrijk. De reserveringskosten voor een tocht van circa 25 minuten komen op € 100,00. (max. 20 personen)

Vooraf reserveren voor de salonboot is noodzakelijk

X 20170510-Salonboot verkleind X 20170510-Salonboot-0402-bewerkt X 20170510-Salonboot-verkleind X 20170510-Salonboot-verkleind2 X 20170510-Salonboot-0192-bewerkt 050

Vragen of reserveren? Neem contact met ons op.