Vragen of reserveren? (010) - 422 00 11

>Specials

Specials: speciale arrangementen

Natuurlijk kunt u bij Lommerrijk niet alleen terecht voor een vergadering, bruiloft of uitje. Al jaren staat Lommerrijk bekend om  de speciale arrangementen. Wat dacht u van 'Het verhaal van'... of  'Het hart van'..... beide unike evenementen.

Hieronder treft u een greep aan onze speciale arrangementen die wij zowel voor kleine als grote gezelschappen organiseren:


Het hart van"....een uniek dankjewel-feest!

Een avond vol complimentjes en speciale aandacht voor uw medewerkers. Zij zijn tenslotte het “hart” van uw organisatie! Van ontvangst door een dame in hartkostuum tot een wensboom waar uw medewerkers hun (bedrijfs-)wensen op kunnen noteren.

En van persoonlijke complimentenkaartjes tot uw persoonlijke bedrijfs top-100 waar onze dj wel raad mee weet. Het zijn allemaal elementen die de basis vormen voor een uniek personeelsfeest voor uw medewerkers!

Reserveer nu het hart van (minimaal 50 personen) vanaf slechts € 69,50 per persoon.

Lees meer over Het hart van....


 

Brunchen aan het water in Rotterdam

Tijdens een brunch in Lommerrijk geniet u van diverse broodsoorten, warm en koud buffet en verschillende drankjes en sappen. Vanuit de Bergse Plaszaal kijkt u uit op het water, terwijl u geniet van een heerlijke brunch vol verse gerechten. Een leuke aanvulling op uw brunch is een boottochtje over de Bergse Plas met onze salonboot, of een sportief uur bowlen bij Dok 99 Rotterdam.

Brunchen kan elke zondag en kost € 27,50 per persoon. Kinderen van 4 tot 12 jaar € 16,50 p.p.

Lees meer over brunchen bij Lommerrijk.

"'Ga zo door, ontzettend aardige en attente bediening'"Mevrouw van Velzen

Bowlingarrangementen bij Lommerrijk

Direct naast Lommerrijk ligt ons bowlingcentrum DOK 99.
Onze bowlingarrangementen bestaan uit een feest, vergadering of diner bij Lommerrijk, in combinatie met een uurt bowlen.
Zo kunt u bijvoorbeeld brunchen en bowlen, maar ook kunt u het bowlen combineren met steengrillen. Ook als u zelf een goed idee heeft horen we dat graag. Neem contact met ons op om een bowlingarrangement te reserveren.

 


Uw eigen feestdag aan het water

Ook u heeft vast een goed idee voor uw eigen feestdag. Om uw verjaardag te vieren, het jubileum met uw partner of gewoon om weer eens samen te zijn met de hele familie. Het is nog fijner om zo’n feestdag te vieren aan het water. Lommerrijk is daarvoor de ideale locatie voor uw evenement. Laat ons weten hoe uw feestdag eruit moet zien. We kunnen uw perfecte dag realiseren!

  • Diner 5
  • Bergse plaszaal sfeer impressie 9
  • Borrel
  • Bergse plaszaal sfeer impressie 5
  • Verlaagde serre 7
  • _VDH0170
  • friet truck op de landtong
  • Food in de kist
  • Bergse plaszaal 2

Vragen of reserveren? Neem contact met ons op.