Vragen of reserveren? (010) - 422 00 11

>>Dinnershow De Wannebiezz

Algemeen Beschaafd Rotterdams

De leukste dinnershow van Rotterdam met De Wannebiezz!!!

Arie van Ballegooie, Gilles de la Tourniquette en Rocco di Cabrio zijn drie voormalige kermisexploitanten die door omstandigheden hun kermisattracties tijdelijk in de stalling moesten zetten.

Nu toert dit gezelligste trio van Rotterdam en omstreken al weer 10 jaar met hun Meezing Festijn door het land, op zoek naar gezellige mensen.

 

zaterdag 10 juni 2017 | 19.00 tot 22.30 u

Op zaterdag 10 juni 2017 kunt u deze unieke dinnershow bewonderen bij Lommerrijk. 

Voor slechts € 69,50 boekt u de dinnershow inclusief 3,5 uur drankarrangement (Hollands gedistilleerd). 

Lekker ongeremd lachen, soepel dansen en heerlijke gerechten

Het publiek mag massaal meezingen met de bekende en minder bekende Hollandse klassiekers en soms wordt een
vrijwilliger aangewezen om een moment in de spotlight te beleven. Uiteraard laten de Wannebiezz ook veel horen van hun gevarieerde repertoire. Lekkere meezingers worden afgewisseld door dansbare feesthits.

Rocco, Arie & Gilles halen alles uit de kast om hun gasten het Rotterdamse gevoel mee te geven. Hun doel is om heel Nederland kennis te laten maken met het A.B.R. (Algemeen Beschaafd Rotterdams)

Zoals echte Rotterdammers betaamt hebben de Wannebiezz het hart op de juiste plaats, namelijk op de tong. Op onmiskenbare wijze steken zij hun liefde voor Rotjeknor niet onder stoelen of banken, want “het mot maar eens klaar lope te weze met die Amsterdamse avondjes en de Volendammer terreur. Het wordt tijd voor ouwerwets Rotterdamse gezelligheid”.

“Rotterdam heb enorm veel om groos op te weze, maar een Rotterdammert heb altijd wel wat te zeiken, wante een Rotterdammert is nooit ergens vóór, hij is altijd tege” en dat willen de Wannebiezz graag delen met hun publiek.


Reserveren kan via onderstaand formulier onder vermelding van de datum en  het aantal personen

Nadat wij uw reserveringaanvraag hebben ontvangen sturen wij u een bevestiging. Bij de bevestiging ontvangt u tevens de factuur, betaling van het arrangement geschiedt binnen 8 dagen na reserveren.