Vragen of reserveren? (010) - 422 00 11

>>Bowlingarrangementen

Bowlingarrangementen in DOK 99

Ons bowlingcentrum DOK 99 - het broertje van Lommerrijk - wordt in een apart gedeelte van ons gebouw geexploiteerd.

DOK 99 heeft de beschikking over 12 bowlingbanen, een eet café met lounge gedeelte en een fantastisch terras!

DIRECT UW BOWLINGARRANGEMENT RESERVEREN?

DOK collegas voor de bar DOK banen zitjes en fotos boven DOK bowlingballen en tekening op muur DOk tafel 1 bal in je hand dan 10 in de goot DOk steengrill restaurant met bar DOK muur en banken lounge

Bowlers hap

ELKE WEEK TE RESERVEREN VAN ZONDAG T/M WOENSDAG EN IN DE SCHOOLVAKANTIES ELKE DAG!

De Bowlers hap elke zondag, maandag, dinsdag en woensdag een uur bowlen en daarna malse spare ribs, hamburger of saté eten, uiteraard met heerlijke frites met sauzen en een frisse salade! En dat voor maar € 17,50 p.p. (kinderen tot 12 jaar € 12,50) m.u.v. feestdagen

Reserveren gewenst!

Dokwerkers menu

ELKE WEEK VAN ZONDAG T/M WOENSDAG

Het Dokwerkers Menu geeft de keuzevrijheid van een a la carte menu. Je kiest een gerecht van de kaart en krijgt dit geserveerd op je eigen mini-lavasteen! Je bent dus zelf de chef en je bereidt je vlees of vis precies zoals jij hem het lekkerst vindt. En natuurlijk mag ook een lekker stukje ijstaart niet ontbreken!

Het Dokwerkers Menu is van zondag t/m woensdag te reserveren in DOK 99 voor gezelschappen van max. 12 personen.

Steengrillen

Gezellig met vrienden of familia aan tafel steengrillen op een lavasteen van van 400 graden celsius. Daar hoeft geen vet aan te pas te komen, het vlees schroeit meteen dicht. Mals en sapping maar vooral heel erg lekker!

Het steengrill- arrangement bestaat uit heerlijk eten met een ijstaart toe en een sportief uur bowlen.

U krijgt geserveerd:
Een selectie vleessoorten van de beste kwaliteit, bestaande uit tournedos, varkenshaas, varkensfiletlapjes, runderhamburgers en kalkoenfilet. Daarbij serveren wij huisgemaakte aardappelsalade, kerrie-koolsalade, champignons met paprika en ui, rauwkost, zoetzure komkommersalade, diverse sausjes, frites en smakelijke broodjes met smeersels.
Inclusief spetterend ijsdessert, gepresenteerd met rook en vuurwerk!

Onze arrangementen zijn uiteraard ook vegetarisch of halal te reserveren!
Heeft u of een van uw gasten een allergie meld het ons.

Steengrill -de-luxe*

Steengrillen kan ook in onze smakelijke d’luxe variant. Naast diverse malse soorten vlees serveren wij ook drie soorten vis. Een d'luxe-arrangement voor de echte liefhebber!

U krijgt geserveerd:

Botervis, gamba, zwaardvis, varkenshaasmedaillon, tournedos en hamburger ( totaal 350 gram ). Daarbij serveren wij huisgemaakte aardappelsalade, kerrie-koolsalade, champignons met paprika en ui, rauwkost, zoetzure komkommersalade, diverse sausjes, frites en vers stokbrood.
IJsnagerecht gepresenteerd met rook en vuurwerk!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in DOK 99? Klik hier en lees verder op de website of neem contact op met afdeling reserveringen.

aan de bar DOK achter de bar DOK logo muur bij banen DOk restaurant DOk steengrillen DOK een goede dag

Vragen of reserveren? Neem contact met ons op.