Vragen of reserveren? (010) - 422 00 11

>>Workshop

Lommerrijk Business Workshop 'Proef Wijn!'

donderdag 8 juni | 17.00 - 21.15 uur

 

Proef! De ontwikkelingen in de wijnwereld.

Tijdens deze Lommerrijk Business Workshop zal Rien van der meulen, trainer van Het Wijninstituut, u in één avond meenemen in de ontwikkelingen in de wijnwereld.
Aan de hand van verschillende wijnen uit zowel de klassieke als de nieuwe wijnwereld, leert u het fijne van de verschillende druivenrassen en wijngebieden kennen. Met ook verrassende wijnen uit het oudste wijnland ter wereld.

Na deze workshop bent u weer helemaal bij om op feestjes de nieuwste wijnweetjes te kunnen vertellen. 

 

De training wordt gegeven door Rien van der Meulen

‘‘Wijn (proeven) is leuk, lekker én leerzaam.’’

Rien van der Meulen Docent

Rien van der Meulen werkte jarenlang als sommelier, onder andere bij het gerenommeerde Restaurant de Moerbei in Warmond. Hij weet daarom heel veel over het combineren van wijnen met gerechten. Of beter gezegd: gerechten met wijnen.

Rien is registervinoloog, WSET-gediplomeerd en Weinakademiker. Hij is verbonden aan Het Wijninstituut als wijndocent en geeft de Basiscursus (SWEN 2) en het Wijnbrevet (SWEN 3) op de locatie Rotterdam. ( in Lommerrijk)

Voor de opleiding Werken met Wijn verzorgt hij de lessen over wijn en spijs en het maken van goede combinaties.

 

 

Het Wijninstituut

Het Wijninstituut is het verzamelpunt voor de wijnliefhebber. Al sinds 1996 verzorgen zij landelijk erkende wijncursussen als Proef Wijn, Start met Wijn (SDEN 1), Basiscursus (SDEN 2) en Wijnbrevet (SDEN 3). Ook verzorgen zij de examens van SDEN 2 en SDEN 3.  Het Wijninstituut heeft verschillende locaties in heel Nederland, dus er is altijd een cursus bij u in de buurt. Naast cursussen en examens organiseren zij wijnproeverijen, workshops, cursussen op maat, groepscursussen en meer. 

 

Programma:

17.00  - 17.30 uur Ontvangst met een welkomstdrankje

18.00  - 19.00 uur Tapas op de Plas

19.00 -  20.45 uur Workshop Proef Wijn!

20.45 -  21.30 uur Netwerkborrel

Wij verwelkomen u met een speciaal welkomstdrankje in Lommerrijk.
Wanneer alle deelnemers gearriveerd zijn schepen wij u om 17.45 uur, tenminste  wanneer het weer het toelaat,  in op onze eigen salonboot “ Vrouwe Romein”. Onder het genot van heerlijke tapas en lekkere wijn gaan we een tochtje varen over de mooie Bergse Plas. 

Omstreeks 19.00 uur meren we weer aan en begeleiden wij u naar een van de sfeervolle ruimtes van Lommerrijk  waar de Workshop Proef  Wijn! van start gaat. Omstreeks 21.30 uur zal de geweldig avond ten einde zijn.  

 

Aanmelden?

Graag onder vermelding van uw naam, bedrijfsnaam, woonplaats, telefoonnummer, emailadres en eventuele vragen of opmerkingen zoals bijvoorbeeld dieet wensen.

SChrijf hier direct in


 

Hier inschrijven.