Vragen of reserveren? (010) - 422 00 11

>>Zomer vakantie middag

Woensdag 23 augustus  " Zomer-vakantie-middag' voor ouderen!

De Gebiedscommissie Hillegersberg-Schiebroek heeft ook dit jaar wederom haar steun uitgesproken voor een bewonersinitiatief van o.a. Kees Koning, inwoner van de wijk Hillegersberg.
Dit initiatief heeft tot doel om op een zomer- vakantie- middag te organiseren voor de ouderen in de wijk op
woensdag 23 augustus ( 13.00-16.30 uur), waarbij men deel kan nemen aan diverse activiteiten, maar vooral genieten van een “vakantiegevoel” aan de Bergse Plas

 

Een welkome afleiding! 

“Samen met Kees Koning hebben wij een zomer-vakantie-middag  voor de oudere buurtbewoners uitgedacht, omdat wij van mening zijn dat in de zomervakantie-periode, waarin familieleden op vakantie zijn, ouderen vaak juist behoefte hebben aan gezelligheid en ook het “vakantiegevoel” willen ervaren. Het is dan ook geweldig dat de Gebiedscommissie wederom haar steun voor dit bewoners initiatief  heeft uitgesproken en wij dit initiatief ook middels een stuk sponsoring ondersteunen.!” Aldus Monique Delfgaauw, directeur van Lommerrijk / Dok 99 Rotterdam. 

Gewoon genieten van een zomermiddag aan het water

Op woensdag 23 augustus  van 13.00 tot 16.30 uur organiseren we daarom  een gezellige vakantie-middag, waar men verwend wordt met hapjes en drankjes, live-muziek, er kan informatie ingewonnen worden over diverse zaken die interessant zijn. Tevens kan men genieten van een boottochtje over de Plas met “vrouwe Romein”, spelletjes doen voor liefhebbers maar vooral met elkaar en onder elkaar plezier beleven, contacten opdoen. En als de zon ook op bezoek komt…..dan heerlijk genieten aan het water in de open serre!                                                                                                                                                                
Deze middag is slechts voor een eigen bijdrage van  slechts € 5,00 per persoon vrij toegankelijk voor ouderen die zich vooraf hebben aangemeld. Reserveer  tijdig in verband met beschikbare plaatsen. Dit kan bij voorkeur via onderstaand aanmeldformulier of anders telefonisch 010-422.00.11 met vermelding van vakantie-middag 23 augustus.

 

"Een nieuwe ontmoetingsplek voor ouderen in Hillegersberg- Schieboek!"Zomer- vakantie- middag

Elke woensdag van 10.00 tot 1200 uur

Overigens is het voor senioren elke woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur mogelijk om bij elkaar te komen in het bowlingcentrum van Lommerrijk ( Dok99) aan de Straatweg 99 te Hillegersberg. De bijdrage voor de activiteiten-  bowlen/ spelletjes/ samenzijn- inclusief een kopje koffie of thee bedraagt dan € 5,- per keer. 
m.u.v. 23 augustus ivm verbouwing