Vragen of reserveren? (010) - 422 00 11

>Uitjes

Unieke uitjes in Rotterdam

In Rotterdam-Noord liggen een aantal prachtige plassen. Als evenementenlocatie heeft Lommerrijk het geluk om direct aan een van deze plassen te liggen…de Bergse Plas. Dit maakt de locatie uitermate geschikt voor (bedrijfs-) uitjes en dagjes weg. Een aantal van de uitjes van Lommerrijk spelen zich dan ook af op of rond het water. Kortom, een prima recept voor een leuke, ontspannen dag in een andere omgeving…zowel zakelijk als particulier! 

Ontspannen of actief?

Lommerrijk organiseert bedrijfsuitjes in Rotterdam, aan het water van de Bergse Plas. Daar waar de omgeving rustgevend is, terwijl de activiteiten soms best inspannend zijn. Dat onze evenementenlocatie aan het water ligt, betekent overigens niet automatisch dat alle activiteiten met water te maken hebben. Uitjes zijn bij Lommerrijk net zo divers als onze gasten! U bent hiermee verzekerd van een dag vol plezier, vermaak en lekker eten en drinken. En staan uw wensen niet in het overzicht…laat het ons weten, dan verzorgen wij een arrangement op maat!

 

 

barbecue ballustrade Bergse plas Barbecue buffet ballustrade Bergse Plas Food in de kist kano op de Bergse plas sloepenrace lommerrijk entree

 

Expeditie Robinson

Het spannendste uitje van Rotterdam is te boeken bij Lommerrijk...

Beleef nu het spannenste uitje van Rotterdam! Duik met collega's, familie of vrienden in een onvergetelijk avondtuur waarbij maar één ding telt....overleven op een onbewoond terrein, net zoals Robinson Crusoe!

lees meer over ROBINSON

Hilarische tocht

Ontdek Rotterdam eens op een andere manier! Een uniek vervoermiddel, een prachtige route en heel veel lol. Dit zijn de ingredienten van de nieuwste uijtes bij Lommerrijk.  Degene die het snelst terug is bij Lommerrijk en met de juiste antwoorden wint de felbegeerde bokaal.

Lees meer over de hilarische tocht

Escape room quest, de nieuwste uitdaging op het gebied van teambuilding…  

Een "Escape room" is een ruimte waarin een groepje mensen zich
vrijwillig een uur laat  opsluiten, om samen de oplossing naar
de uitgang - de escape - te vinden via allerlei ingewikkelde raadsels en puzzels.
Het daagt je uit te zoeken, out of de box te denken, te combineren, je
brein kraakt!  Door de tijdsdruk gaat je adrenaline stromen. Het is leuk en verslavend. Je wilt meer!

LEES meer over escape room quest.... 

Lommerrijk's sloepenspeurtocht

Een unieke speurtocht door hartje Rotterdam...niet te voet maar in sloepen die u zelf bestuurt! En omdat varen hongerig maakt sluiten we natuurlijk af met een ontspannen barbecue of  diner-buffet bij Lommerrijk.

LEES MEER OVER De sloepenspeurtocht 

expeditie landtong overdag barbecue ballustrade Bergse plas friet truck op de landtong savonds langs de bergse plas Lommerrijk Expeditie Robinson eetproef Lommerrijk Expeditie Robinson (110)

De aanleiding voor uw uitje

Het is leuk om een uitje te organiseren. Veel bedrijven organiseren 1 of meer keren per jaar een uitje voor het personeel. De aanleiding kan natuurlijk ook een jubileum of familiefeestje zijn. Heeft u specifieke wensen rondom het uitje, laat het ons dan gerust weten. Hoewel we een aantal standaard uitjes hebben samengesteld, is geen wens ons te gek. Het personeel gaat genieten tijdens deze heerlijke dag. Wordt het ontspannen of heel actief bezig zijn?

De verschillende activiteiten

De mogelijkheden voor uitjes zijn bij Lommerrijk heel divers. Een greep uit ons aanbod:

Maak een keuze uit de activiteiten, kies welk eet- en drinkarrangement u wilt en vraag direct een offerte aan voor uw uitje.

Heerlijk eten na de activiteiten

Tijdens zo’n hele dag van huis moet ook de inwendige mens goed verzorgd worden. Lommerrijk heeft speciaal voor bedrijfsuitjes de nodige dinerarrangementen samengesteld. Voor uw deelnemers heeft u de keuze uit een buffet, walking dinner, barbecueën, steengrillen, een broodjeslunch, lunchbuffet of zelfs een 3-gangen keuzemenu. Lommerrijk heeft voor ieder wat wils.

Op uitjes wordt gedronken

We hebben een aantal standaard drankarrangementen voor bedrijfsuitjes. Met het Hollands drankarrangement koopt u de drank af en schenken we onbeperkt bier, wijn fris en binnenlands gedistilleerd. Daarnaast kunt u ook kiezen voor consumptiebonnen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

  • lommerijk promo 011
  • DSC_0518
  • DSC_0548
  • DSC_0628

Vragen of reserveren? Neem contact met ons op.