Vragen of reserveren? (010) - 422 00 11

>>Activiteiten

Activiteiten

We hebben een aantal van onze leukste activiteiten voor u op een rijtje gezet. Combineer een activiteit met een van onze eetmogelijkheden en maak uw uitje compleet met een van de drinkmogelijkheden.

Zo stelt u zelf in een handomdraai uw eigen bedrijfsuitje, familiedag of teamuitje samen! Enkele activiteiten kunnen ook binnen gehouden worden, met kijk op eventuele reegenachtige dagen

MEER INFO OF DIRECT RESERVEREN?

Lommerrijk Expeditie Robinson (38) (Large) Lommerrijk Expeditie Robinson (72) (Large) Lommerrijk Business Workshop NOV2014 (9) (Large) Lommerrijk Expeditie Robinson (115) (Large) DSC_0557 (Large) DSC_0517 (Large)

Steppen speurtocht

Steppen op een originele kick bike is nieuw en innovatief. Een sportieve manier om aan de hand van een speurtocht de leukste plekjes van Rotterdam- Hillegersberg te verkennen. De step is gemakkelijk te bedienen en het is gemakkelijk vol te houden voor iedereen. In groepjes van 3 à 4 personen gaat u op pad met een plattegrond langs verschillende plekjes. Tijdsduur 2 à 3 uur
(min. 20 personen) v.a. € 19,50 p.p

Expeditie Robinson

Ga in teams de strijd aan in dit uitdagende, spectaculaire spel. De expeditie vereist een hoge mate van samenwerking...niet alleen in kracht, maar ook in denkvermogen en in tactisch opzicht!
Lees meer over Expeditie Robinson
(min. 25 personen) € 31,- p.p.

Disco Party

De DJ draait alle onvergetelijke discoknallers uit de jaren 70 en 80. Om nog eens extra in de sfeer te komen delen we diverse Afro-pruiken en discobrillen uit zodat iedereen volledig aan de dresscode voldoet.
(min. 40 personen) € 12,50 p.p.

Rotterdam City Dropping

Een spectaculaire dropping in hartje Rotterdam, waarbij de teams door snelle watertaxi's gedropt worden...zonder idee waar de finish is! Gelukkig bieden de GPS en de goed beantwoorde vragen uitkomst in de zoektocht naar het eindpunt! 
(min. 20 personen) €40,- p.p. (excl. eventuele kosten voor transport van/naar Lommerrijk)

Rib Adventure

Vaar met een snelheid tot wel 85 km per uur over de Maas langs de Rotterdamse havens...een geweldige manier om de skyline van Rotterdam te zien! Wees voorbereid op 20 onvergetelijke minuten dwars door hartje stad!
(min. 30 personen) € 41,75 p.p (excl. eventuele kosten voor transport tussen Lommerrijk en het startpunt)

Bowlen

Een potje bowlen is leuk voor jong en oud. Of u er nou een ontspannen uurtje van wilt maken, of juist een spannende competitie...het kan allemaal in ons naastgelegen bowlingcentrum Dok 99.
(min. 15 personen) vanaf € 4,50 p.p.

MEER INFO OF DIRECT RESERVEREN?

Lommerrijk Expeditie Robinson (38) (Large) Lommerrijk Expeditie Robinson (72) (Large) Lommerrijk Business Workshop NOV2014 (9) (Large) Lommerrijk Expeditie Robinson (115) (Large) DSC_0557 (Large) DSC_0517 (Large)

Vragen of reserveren? Neem contact met ons op.