Vragen of reserveren? (010) - 422 00 11

>>Eten

Eten

Natuurlijk is er qua diner-mogelijkheden ook voor elk wat wils. Bekijk hieronder de mogelijkheden. Combineer een eetmogelijkheid met een van onze activiteiten en maak uw uitje compleet met een van de drinkmogelijkheden. Zo stelt u zelf in een handomdraai uw eigen bedrijfsuitje, familiedag of teamuitje samen!

MEER INFO OF DIRECT RESERVEREN?

foto 2 (Large) Lommerrijk TERRASZAAL feestavond mrt 2014 (52) (Large) _VDH0130 (Large) Lommerrijk Bergse Plaszaal mrt 2014 (21) (Large) Lommerrijk TERRASZAAL feestavond mrt 2014 (5) (Large) _VDH0385 (Large)

Buffet

Een buffet is altijd zeer geschikt als u met wat grotere groepen bent. Een combinatie van diverse warme en koude gerechten, vlees afgewisseld met vis en natuurlijk diverse salades geven iedereen genoeg keuze voor een smakelijk diner. Vanaf € 27,50 P.P.

Walking dinner

Bent u op zoek naar een origineel diner voor uw gezelschap...kies dan voor ons walking dinner. Tijdens dit diner zit u niet aan tafel maar bent u vrij om gezellig met uw gezelschap aan statafels te genieten van de diverse kleine gerechtjes die wij u serveren. Vanaf € 27,50 P.P.

Barbecue

In de zomermaanden is het bij goed weer mogelijk om buiten gebruik te maken van een smakelijk barbecue-diner. Uw privékok bereidt diverse heerlijke soorten vlees waar u bij staat. Daarbij is er uiteraard een buffet met verschillende salades, sauzen, brood en frites. Vanaf € 28,50 P.P.

Drie-gangen keuzemenu

Wilt u graag met u gezelschap gebruik maken van een uitgeserveerd diner aan tafel? Kies dan voor het drie gangen keuzemenu. Uw gezelschap heeft voor elke gang de keuze uit meerdere smakelijke gerechten. Vanaf € 31,50 P.P.

Steengrillen

Grillen op een echte lavasteen! Steengrillen vindt plaats in het grill restaurant van Dok 99. Per persoon serveren wij maar liefst 350 gram vlees, vrijf salades, diverse sauzen, brood en frites.
Vanaf € 27,00 P.P. 

Lunchbuffet

Uiteraard zijn onze uitjes ook in de middag te reserveren. Daarom kunt u ook kiezen voor een smakelijk lunchbuffet bij uw arrangement. Diverse heerlijke broodsoorten, ruime keuze aan beleg, een hartige snack en een kopje soep zorgen ervoor dat iedereen met een gevulde maag aan de activiteit begint. Vanaf € 17,50 P.P.

Broodjeslunch

Een snelle lunch heeft u als u kiest voor de broodjeslunch. Een assortiment aan rijkelijk belegde luxe broodjes (2 p.p.) wordt op tafel gepresenteerd. Een prima keuze als u niet teveel tijd voor de lunch uit wilt trekken. Vanaf € 8,50 P.P.

MEER INFO OF DIRECT RESERVEREN?

foto 2 (Large) Lommerrijk TERRASZAAL feestavond mrt 2014 (52) (Large) _VDH0130 (Large) Lommerrijk Bergse Plaszaal mrt 2014 (21) (Large) Lommerrijk TERRASZAAL feestavond mrt 2014 (5) (Large) _VDH0385 (Large)

Vragen of reserveren? Neem contact met ons op.