Vragen of reserveren? (010) - 422 00 11

>>Groepsuitje

Groepsuitje

Het leukste groepsuitje van Rotterdam beleeft u bij Lommerrijk

Voor een leuk groepsuitje in Rotterdam bent u bij Lommerrijk in uitstekende handen. Wij verzorgen namelijk al vele jaren onvergetelijke uitjes voor families, collega’s en vriendengroepen van alle leeftijden. Het maakt daarbij niet uit of uw groepje van actieve uitjes houdt of liever samen ontspannen de dag doorbrengt. Wij hebben namelijk voor iedereen wat wils!

Meer info of direct reserveren?

Lommerrijk Expeditie Robinson (65) (Large) Lommerrijk Bergse Plaszaal mrt 2014 (10) (Large) IMG_9563 (Large) Lommerrijk Bergse Plaszaal mrt 2014 (40) (Large) Lommerrijk Expeditie Robinson (125) (Large) IMG_8945 (Large)

Een actief groepsuitje bij Lommerrijk

Voor liefhebbers van een groepsuitje met een actieve twist organiseren we verschillende leuke activiteiten. Een echte topper in onze evenementenlijst is het Expeditie Robinson Uitje, waarbij u in groepjes de strijd met elkaar aangaat. Door onder meer het bouwen van een teamvlag, het maken van een reuze-katapult en een spannende eetwedstrijd kunnen de échte avonturiers zich hier onderscheiden!
Voor sportieve fans hebben we overigens ook een spannende drakenbootrace in de aanbieding, waarbij iedere deelnemer met vereende kracht het concept van teamspirit naar een hoger niveau tilt. Of ga klassiek een dagje bowlen met z’n allen! Groepjes die liever hun voetjes (vaker) van de vloer tillen kunnen hun hart ophalen tijdens een privé-discoparty waarbij superhits uit de 70’s & 80’s uiteraard niet ontbreken. Vanzelfsprekend is dit slechts een greep uit ons assortiment van actieve groepsuitjes!

Ontspannen groepsuitjes bij Lommerrijk

Naast actieve uitjes vindt u bij ons ook gezellige groepsuitjes voor een rustige deelnemers. Laat uzelf en uw groepsgenoten bijvoorbeeld klaarstomen tot echte wijnconnaisseurs tijdens een cursus wijnproeven.

Bent u inmiddels benieuwd geworden naar één van deze groepsuitjes, en wilt u hier meer over te weten komen? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in! Vergeet vooral niet om ook nog even te kijken naar de diverse eetmogelijkheden die Lommerrijk te bieden heeft.

 

Vragen of reserveren? Neem contact met ons op.