Vragen of reserveren? (010) - 422 00 11

>>Hilarische tocht

Een hilarische tocht!

Zin om met collega's of vrienden erop uit te gaan? Ontdek Rotterdam eens op een andere manier! Een uniek vervoermiddel, een prachtige route en heel veel lol. Dat zijn de ingredienten van de nieuwste uitjes bij Lommerrijk. Degene die het snelst terug is bij Lommerrijk én met de juiste antwoorden wint de felbegeerde bokaal! 

Na de tocht komen onder het genot van een drankje en een heerlijke barbecue aan de Bergse plas de hilarische verhalen los!

Kies onderstaand uw leukste tocht! Alle tochten en touren zijn inclusief een aansluitende barbecue aan de Bergse plas en 2 uur drankarrangement (Holl. as. ) tijdens de barbecue.

Uw  hilarische tocht reserveren

brugscene ducktrail StepAround solex 3 Lommerrijk kanorace bbq (4) Lommerrijk kanorace bbq (11) Lommerrijk kanorace bbq (18) buffet ballustrade parasol

STEP TOUR ( minimaal 20 personen - v.a. € 54,50 p.p. incl. BTW)

De step tour voert u langs de mooiste plekjes van Rotterdam- Hillegerberg. Een sportieve manier om aan de hand van een speurtocht de leukste plekjes van Hillegersberg en de rotte te verkennen.  Steppen op een originele kick bike is nieuw en innovatief. De step is gemakkelijk te bedienen en het is gemakkelijk vol te houden voor iedereen. In groepjes van 3- 4 personen gaat u zelfstandig op pad met een plattegrond. Bij aankomst bij Lommerrijk staat de barbecue aan.
Tijdsduur 2 à 3 uur + 2 uur BBQ                                                                                                                                                  

TANDEM RIT ( minimaal 20 personen - v.a. € 59,50 p.p. incl. BTW)

Na de eerste hilarische meters, krijg je het tandem fietsen al snel onder de knie. Ga zelf op ontdekkingstocht met de tandem door Rotterdam. Door middel van vragen en foto’s ontdek je de rijke historie en bijzondere architectuur van de stad. Vergeet onderweg vooral niet te genieten van de dynamiek van Rotterdam. De belangrijkste reden om op een tandem te gaan fietsen is het grote tempoverschil. Een tandem maakt op effectieve wijze een einde aan deze frustraties. Je bent niet ‘alleen maar aan het fietsen, maar werkt als team samen aan een gezamenlijk doel. Samenwerken is daarbij het devies.
Tijdsduur 2 à 3 uur  + 2 uur BBQ                       

SOLEX TOUR ( minimaal 25 personen - v.a. € 75,00 p.p. incl. BTW) 

Een unieke  toertocht met  solexen door de leukste en mooiste plekjes van Rotterdam Hillegersberg. Alle solex rijders gaan gekleed in de “tand des tijds”, dat wil zeggen een oude lange lederen jas aan en een mooie pothelm op! De solex tour wordt geheel begeleid door minimaal 2 enthousiaste begeleiders. Een gezellige gastheer of gastvrouw zal voorop rijden en achteraan de groep rijdt een unieke bezemwagen met reserve- solexen voor eventuele pech gevallen. Daarna kunnen jullie lekker bijlachen tijdens de bbq in Lommerrijk.        
Tijdsduur 2 à 3 uur  + 2 uur BBQ    

KANO TOCHT ( minimaal 20 personen - v.a. € 54,50 p.p. incl. BTW) 

Heerlijk een middag vertoeven in een kano op het water. Met een puzzeltocht in de hand kom je langs de mooiste stukjes van de Bergse Plas., die groter en mooier is dan je ooit had gedacht.  Wissel je kanotocht af met een frisse duik in het water! De tocht begint en eindigt bij Lommerrijk. Om af te sluiten met een verkoelend drankje en een heerlijke barbecue  op het terras van Lommerrijk.                                            
Tijdsduur 2 uur + 2 uur BBQ       

SLOEPEN TOCHT ( minimaal 25 personen - v.a. € 75,00 p.p. incl. BTW)

De Sloepenrace is een vriendschappelijke roeiwedstrijd op de Bergse Plas met roeivletten. De roeiers racen telkens in 2 teams tegen elkaar waarbij het om de snelste tijd gaat. Elk team vaart 2 runs. Een gezellige vorm van teambuilding.   Tijdsduur 2 à 3 uur  + 2 uur BBQ      

Duck tour ( minimaal 40 personen - v.a. € 195,00 p.p. incl. BTW)

De lelijke Eendenrally is een programma op maat. Wij stellen een route samen aan de hand van uw wensen. Op verzoek navigeert u met behulp van een gebruiksvriendelijke tablet met video clips. De team opdrachten bestaan o.a. uit blind fileparkeren, bandenwisselspel, filmquiz of een proeverij van streekproducten. Eindpunt Lommerrijk waar u kunt genieten van een heerlijke barbecue aan het water.                          
Tijdsduur 3 uur + 2 uur BBQ

                                                    


Vragen of reserveren? Neem contact met ons op