Vragen of reserveren? (010) - 422 00 11

>>Out of Office

Out of Office

Bedrijfsuitje in Rotterdam en omgeving? Volop keus bij Lommerrijk!

Bent u op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Bij Lommerrijk heeft u keus uit diverse gezellige, leuke en spannende activiteiten voor collega’s! Onze uitjes brengen teams dichter bij elkaar op een informele manier. Wij verzorgen zakelijke dagjes uit op-, rondom- en naast onze mooie locatie aan de Bergse Plas, geschikt voor íeder bedrijf in Rotterdam en omgeving.

Meer info of direct reserveren?

Lommerrijk vanaf de plas DSC_0517 (Large) DSC_0557 (Large) ballustrade Bplaszaal avond Lommerrijk Expeditie Robinson (65) (Large) lets go bowling

Welk bedrijfsuitje gaat het worden?

Bij Lommerrijk hebben we bedrijfsuitjes voor uiteenlopende budgetten en smaken. Actieve teams kunnen hun energie kwijt tijdens een party met discoknallers uit de 70’s en 80’s, of in een heuse drakenboot race met elkaar strijden om de eeuwige roem. Maar sportfans kunnen zich ook uitleven op de bowlingbaan, of tijdens een steppen-speurtocht in de omgeving van Lommerrijk.
Voor collega’s die elkaar op zowel fysiek als mentaal vlak willen testen hebben we nog iets anders in petto: het Expeditie Robinson Uitje. Meer informatie over deze -en andere- uitjes vindt u op onze pagina met activiteiten.

Bedrijfsuitjes worden extra gezellig met een hapje en een drankje erbij!

Een bedrijfsuitje is natuurlijk geen bedrijfsuitje zónder een hapje en een drankje! Maak dus de gezellige dag compleet door gebruik te maken van onze drinkmogelijkheden en eetmogelijkheden. De mogelijkheden van onze eet-arrangementen zijn zeer divers; van broodjeslunch tot een uitgebreid drie-gangen keuzemenu, hier vindt u het allemaal!

Uw drankarrangement bij Lommerrijk reserveren

Ook het drankarrangement van Lommerrijk kan op verschillende manieren worden ingevuld, Afhankelijk van uw wensen kunt u gaan voor een Hollands drankarrangement (onbeperkt drankjes voor een vaste prijs), consumptiebonnen of nacalculatie.

Uw eetarrangement bij Lommerrijk reserveren

Wilt u meer te weten komen over één van onze bedrijfsuitjes, neem dan vooral contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 010 - 422 00 11. 


Vragen of reserveren? Neem contact met ons op.