Vragen of reserveren? (010) - 422 00 11

>>Sloepenspeurtocht

Lommerrijk's Sloepenspeurtocht 

Een unieke speurtocht door Hillegersberg...niet te voet, maar in sloepen die u zelf bestuurt! 
Omdat varen hongerig maakt, sluiten we natuurlijk af met een ontspannen BBQ of buffet bij Lommerrijk!

Reserveer nu tijdelijk al voor €92,50 inclusief BBQ of buffet

reserveer direct!

Het verloop van de dag

De Bergse Plassen in Rotterdam Hillegersberg vormen het mooie decor van deze leuke tocht. Alle teams stappen in hun eigen boot en moeten meteen aan de slag met een foto opdracht. 'De beste stuurlui staan aan wal' is niet meer van toepassing want iedereen 'moet aan de bak'. Aan de hand van een tablet met GPS en internet varen de deelnemers naar eigen inzicht een route over de binnenwateren van Rotterdam, vol kleine eilandjes, nauwe doorgangen en mooi natuurschoon. Onderweg worden er vragen beantwoord en opdrachten aan boord van de sloep uitgevoerd die meetellen voor de einduitslag. Wie heeft een scherp oog voor de omgeving, is handig met raadsels of heeft goede algemene kennis? Teamwork dus!

Aan het eind van de speurtocht vertrekt u terug richting Lommerrijk, waar u ontvangen wordt en de prijsuitreiking plaatsvind. Ondertussen wordt de BBQ aangestoken of het buffet gereed gemaakt. Na de prijsuitreiking start de BBQ of het dinerbuffet. Gedurende 2 uur serveren wij diverese drankjes vanuit het Hollands drankassortiment op basis van nacalculatie.

Prijzen

Lommerrijk's sloepenspeurtocht is nu te reserveren als arrangement i.c.m. dinerbuffet of bbq. De prijs (minimaal 20 personen) bedraagt € 92,50,- per persoon. Inclusief:

Reserveer nu

De sloepenspeurtocht reserveren? Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op!