Vragen of reserveren? (010) - 422 00 11

>Vergaderen

Lommerrijk; unieke vergaderlocatie in Rotterdam

Voor uw vergadering of zakelijke bijeenkomst in Rotterdam is een inspirerende, goed bereikbare vergaderlocatie met up to date audiovisuele middelen een must. Lommerrijk beschikt over 5 comfortabele vergaderzalen; elk uitgerust met alle voorzieningen om uw vergadering tot een succes te maken. Bovendien is de verzorging van uw lunch, borrel of diner bij ons in goede handen. Een perfecte vergaderlocatie aan de Bergse plas in Hillegersberg!

Perfect bereikbaar voor al uw gasten

De goede bereikbaarheid is een erg belangrijk pluspunt van vergaderlocatie Lommerrijk! Net buiten het centrum van Rotterdam en slechts vijf minuten verwijderd van de A20, A13 en A16. Dit zorgt ervoor dat Lommerrijk de perfecte vergaderlocatie heeft van Rotterdam.

De ruim 150 gratis parkeerplekken op eigen terrein, de bus- en tramhalte voor de deur (halte Lommerrijk) en treinstation Rotterdam-Noord op slechts vijf minuten loopafstand, maken dat Lommerrijk echt voor al uw gasten goed bereikbaar is!

UW VERGADERING BIJ LOMMERRIJK RESERVEREN?

_VDH0702 (Large) _VDH9555 (Large) _VDH9528 (Large) - kopie _VDH0101 (Large) _VDH9533 (Large) _VDH0647 (Large)

Alle faciliteiten die u nodig heeft

Onze recentelijk gerenoveerde vergaderzalen zijn vanzelfsprekend voorzien van gratis WiFi.  Daarnaast kunt u gebruik maken van de meest up to date audiovisuele middelen. Standaard beschikbaar zijn onder andere de volgende zaken:

MEER INFO OVER ONZE vergaderZALEN EN DE CAPACITEIT

Een ontspannende boottocht na uw vergadering

Lommerrijk heeft haar eigen salonboot uit 1932, de Vrouwe Romein. Als aanvulling op uw vergaderarrangement plant u een heerlijk ontspannende boottocht in voor uw gezelschap en waait u na de vergadering lekker uit op de Bergse Plas. De Salonboot is beschikbaar van april tot en met oktober.

Sluit uw vergadering sportief af!

Ook sporten is een prima manier om uw zakelijke evenement af te sluiten.Bij ons naastgelegen broertje DOK 99 kunt u voor het naar huis gaan nog even energie kwijtraken door een uur te gaan bowlen. Uiteraard te combineren met een borrel of wat denkt u van een bowlingarrangement? Dok 99 ligt direct naast Lommerrijk.

  • Lommerrijk aan de Bergse plas in Hillegersberg
  • Borrel na vergadering
  • Magnoliazaal sfeer impressie 4
  • Salonboot aan de steiger
  • lommerrijk entree
  • logo dok 1
  • Bij de bar
  • Foto boven de banen 3

Vragen of reserveren? Neem contact met ons op: