Vragen of reserveren? (010) - 422 00 11

>Feesten

Lommerrijk; Een prachtige feestlocatie aan het water

Lommerrijk is de perfecte feestlocatie in Rotterdam. Het pand heeft 6 ruimtes beschikbaar voor uw jubileum, verjaardagsfeest of huwelijk. Deze zalen zijn sfeervol ingericht en dankzij de ligging aan het water is ook de omgeving indrukwekkend.

Twijfelt u nog tussen een aantal feestlocaties voor uw feest in Rotterdam? Twijfel niet langer! Lommerrijk heeft diverse complete feestarrangementen voor u samengesteld. En natuurlijk verzorgen wij ook feestavonden op maat!

Lommerrijk uw feestlocatie? Reserveer dan nu!

feest 4 Feest8 Feest2 Lommerrijk TERRASZAAL feestavond mrt 2014 (71) (Large) Feest10 Feest5

Met 6 zalen altijd een plek voor uw evenement!

Ziet u het voor zich…uw feestavond, receptie of verjaardag met op de achtergrond de sfeervolle vergezichten met voorbij varende sloepjes en prachtige kastanjebomen? Dat is de het uitzicht wat u bij de verschillende zalen van Lommerrijk cadeau krijgt! Bovendien is het mogelijk om diverse ruimtes te schakelen, wat Lommerrijk geschikt maakt als feestlocatie voor gezelschappen van 15 t/m 350 personen.

Bekijk de details van onze verschillende zalen

Varen in onze salonboot tijdens uw feest

Wilt u uw gasten iets bijzonders aanbieden tijdens uw feest? Op onze salonboot Vrouwe Romein uit 1932 kunnen 20 personen genieten van een mooie boottocht over de Bergse Plas. Dat is een extraatje dat uw gasten nooit meer zullen vergeten. De authentieke salonboot kunt u ook huren om op unieke wijze op uw eigen feest aan te komen. Uw gasten zullen hun ogen niet geloven! Bekijk hier de diverse arrangementen op de salonboot.

"De service en gastvrijheid is super. We hebben een mooie avond gehad, alles was goed voorbereid zoals we hadden gevraagd. Een echte aanrader!"Willem van Oosten

Contact met Lommerrijk

Voor al uw vragen over onze feestlocatie in Rotterdam,  de feestzalen, arrangementen of offertes neemt u contact op met ons. We zijn telefonisch bereikbaar via 010-422 00 11 en via e-mail op info@lommerrijk.nl.

  • _VDH0005 (Large)
  • Lommerrijk TERRASZAAL feestavond mrt 2014 (77) (Large)
  • _VDH0617 (Large)
  • Lommerrijk TERRASZAAL feestavond mrt 2014 (106) (Large)
  • _VDH9890 (Large)
  • Lommerrijk TERRASZAAL feestavond mrt 2014 (94) (Large)

Vragen over onze feestlocatie of reserveren? Neem contact met ons op.